Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κίνηση-ματ από Μπόλονι για να μείνει στον ΠΑΟ - Με ποιον συναντήθηκε - Σκάει αποχώρηση... πλήγμα!
| 2021-04-16 09:45:00

Κίνηση-ματ από Μπόλονι για να μείνει στον ΠΑΟ - Με ποιον συναντήθηκε - Σκάει αποχώρηση... πλήγμα!

Κίνηση-ματ από Μπόλονι για να μείνει στον ΠΑΟ - Με ποιον συναντήθηκε - Σκάει αποχώρηση... πλήγμα!

Ο Αλαφούζος δεν ήξερε την κίνησή του Ρουμάνου προπονητή. Θέλει να παραμείνει στο Τριφύλλι και είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για αυτό. Ποιος όμως αποχωρεί και γιατί θα τον… πονέσει πολύ;

 

Παναθηναϊκός: Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εικόνα της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι όσο έπαιζε με 11 δεν ήταν τόσο κακή.

Μέσα από το Sportdog έχουμε επισημάνει σε σειρά ρεπορτάζ, πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει καταλήξει στο αν θα συνεχίσει και του χρόνου με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο. Ο μεγαλομέτοχος δεδομένα ψάχνεται στην αγορά για προπονητή, έχει μιλήσει σχετικά και με τον Ντρεοσί, ωστόσο αν ο Ρουμάνος τεχνικός βγάλει την ομάδα δεύτερη στα πλέι-οφ και πετύχει την πολυπόθητη επιστροφή στην Ευρώπη, τότε τίποτα δεν αποκλείεται. 

Από μεριάς του ο Μπόλονι προφανώς και θα ήθελε να μείνει. Γι' αυτό και έκανε στροφή 180 μοιρών με ποδοσφαιριστές όπως ο Βιγιαφάνιες, ο Μακέντα, ο Χατζηγιοβάνης. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ο έμπειρος προπονητής συνεχίζει τα τετ α τετ με τους παίκτες του, κίνηση την οποία ξεκίνησε κατά κόρον πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 

Στόχος του Μπόλονι είναι να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των αθλητών του, προκειμένου να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος στο ενδεχόμενο παραμονής του. Πάντως αυτός που δύσκολα θα την γλιτώσει, ανεξαρτήτως του τι πρόκειται να γίνει με τον Ρουμάνο τεχνικό, είναι ο Κουζνέτσοφ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟ - Αυτός βάζει λεφτά, υπογράφουν δύο παικταράδες - "Χουνέρι" από Σφαιρόπουλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags