Facebook Pixel Sportdog.gr | Εμετική ρατσιστική επίθεση σε κορυφαίο άσο - "Γαμ@@@νε νέγρε, φύγε από το ποδόσφαιρο..." (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-16 21:18:00

Εμετική ρατσιστική επίθεση σε κορυφαίο άσο - "Γαμ@@@νε νέγρε, φύγε από το ποδόσφαιρο..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Εμετική ρατσιστική επίθεση σε κορυφαίο άσο - "Γαμ@@@νε νέγρε, φύγε από το ποδόσφαιρο..." (ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμα περιστατικό αισχρής ρατσιστικής επίθεσης σημειώθηκε με θύμα γνωστό Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή. Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, παρά τις προσπάθειες της ποδοσφαιρικής κοινότητας να αποβάλλει τον ρατσισμό από το άθλημα.

Premier League: Δυστυχώς οι ρατσιστικές επιθέσεις έχουν γίνει της... μόας στο ποδόσφαιρο, και ειδικά στην Αγγλία, όπου τέτοιου είδους προσβολές μέσω των social media είναι συχνό φαινόμενο το τελευταία διάστημα.

Μετά τους Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι, Χιουνγκ-Μιν Σον της Τότεναμ, Αντόνι Μαρσιάλ, Φρεντ και Άξελ Τουανζέμπε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας ακόμα αστέρας της Premier League βρέθηκε στο στόχαστρο.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Άγγλος αμυντικός της Άστον Βίλα, Τάιρον Μινγκς, δημοσίευσε μήνυμα που έλαβε στα social media, το οποίο ανέφερε "γαμ@@@νε νεγρε, φύγε από το ποδόσφαιρο γαμ@@@νο γουρούνι".

"Ακόμα μία ημέρα στη ζωή των social media χωρίς φίλτρο. Σας παρακαλώ να μην μας λυπάστε, απλά σταθείτε ο ένας στο πλευρό του άλλου σε αυτή τη μάχη για την αλλαγή. Τα social media δεν πρόκειται να γίνουν πιο ασφαλή αν δεν παλέψουμε όλοι μαζί", έγραψε ο Μινγκς στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags