Facebook Pixel Μαρκ Κλάτενμπεργκ: "Βόμβες" από Κλάτενμπεργκ για τις αμφισβητούμενες φάσεις - Τι είπε για ΠΑΟ - Άρης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-20 19:02:00

"Βόμβες" από Κλάτενμπεργκ για τις αμφισβητούμενες φάσεις - Τι είπε για ΠΑΟ - Άρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβες" από Κλάτενμπεργκ για τις αμφισβητούμενες φάσεις - Τι είπε για ΠΑΟ - Άρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχιδιαιτητής της Super League έκανε την καθιερωμένη του ανάλυση των δύσκολων φάσεων στους αγώνες του Σαββατοκύριακου στης Super League και πήρε θέση για όσα έγιναν στο γήπεδο "Απ. Νικολαΐδης" μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη

Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Για μια ακόμα εβδομάδα ο Βρετανός αρχιδιαιτητής ανέλυσε τις δύσκολες φάσεις για τους αγώνες της Super League και στάθηκε κυρίως στον αγώνα του Παναθηναϊκού και Άρη, στη Λεωφόρο, και στο πέναλτι που κέρδισαν οι Κίτρινοι, συμφωνώντας με την απόφαση που πήρε ο Εσθονός Τόχβερ.

"Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι καθώς πρόκειται για καθαρό σπρώξιμο στην πλάτη του επιτιθέμενου με τα δύο χέρια από τον αμυνόμενο ενω η μπάλα ήταν εντός παιχνιδιού έπειτα από την εκτέλεση ελεύθερου λακτίσματος".

Για τη φάση όπου ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Αλεξανδρόπουλου, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τονίζει ότι"Δεν πρόκειται για παράβαση καθώς το χέρι του αμυνόμενου είναι εντός του σώματος του και δεν το καθιστά αφύσικα μεγαλύτερο".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags