Facebook Pixel Premier League: Σχέδιο-κόλαση για τους Big-6 και όχι μόνο - Χαμός στο Νησί!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-22 21:10:00

"Ρουκέτα" από Premier League - Σχέδιο-κόλαση για τους Big-6 και όχι μόνο - Χαμός στο Νησί!

Sportdog Team
"Ρουκέτα" από Premier League - Σχέδιο-κόλαση για τους Big-6 και όχι μόνο - Χαμός στο Νησί!

Η συμμετοχή των έξι αγγλικών ομάδων στην European Super League, πριν τελικά την... πάρουν πίσω και αποχωρήσουν, προκάλεσε απανωτές εξελίξεις στο αγγλικό ποδόσφαιρο και ήδη η Premier League με την FA σκέφτονται να τελειώσουν μια καλή τέτοιες ενέργειες από εδώ και πέρα.

Premier League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ είχαν δηλώσει συμμετοχή στην ευρωπαϊκή Super League, ωστόσο μετά την κατακραυγή των οπαδών τους αποφάσισαν να αποχωρήσουν... διαλύοντας ουσιαστικά το εγχείρημα πριν ακόμα πάρει σάρκα και οστά.

Για να μπορέσει να αποτρέψει στο μέλλον τέτοιες ενέργειες η Premier League συζητάει με την αγγλική ομοσπονδία (FA), προκειμένου να διαμορφώσει ένα πλαίσιο, σύμφωνα με το οποίο θα αποβάλλονται ομάδες που θα συμμετέχουν σε νέες διοργανώσεις, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την European Super League.

Όπως αναφέρουν οι "Times", η διοργανώτρια αρχή της Premier League έχει θορυβηθεί από τις τελευταίες εξελίξεις και θέλει να πάρει τα μέτρα της, με πηγή της εφημερίδας να τονίζει πως "αυτό θα σκοτώσει όποια απειλή για ένταξη των αγγλικών ομάδων στην European Super League".

Παράλληλα, υπάρχουν ακόμα ομάδες της Premier που πιέζουν ώστε να τιμωρηθούν οι Big-6 για την ένταξή τους στην ESL, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι οι έξι σύλλογοι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την κίνησή τους.

Έχουν χάσει την εύνοια των φιλάθλων, καμία από τις έξι ομάδες δεν ανήκει στο ECA, ενώ πλέον δεν θα μπορούν να απειλούν για συμμετοχή σε νέα διοργάνωση όταν θα απαιτούν πράγματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags