Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρελαμένοι" στον Παναθηναϊκό - Θέλουν να κάνουν μεγάλη... ζημιά στην ΑΕΚ - Φουλ για Ευρώπη
| 2021-05-06 19:55:00

"Τρελαμένοι" στον Παναθηναϊκό - Θέλουν να κάνουν μεγάλη... ζημιά στην ΑΕΚ - Φουλ για Ευρώπη

"Τρελαμένοι" στον Παναθηναϊκό - Θέλουν να κάνουν μεγάλη... ζημιά στην ΑΕΚ - Φουλ για Ευρώπη

Οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και να "κλέψουν" το ευρωπαϊκό εισιτήριο από την Ένωση. Το Sportdog έχει το ρεπορτάζ για το κλίμα στο Κορωπί πριν τον... τελικό της Κυριακής (9/5)

Παναθηναϊκός: Μετά τη νέα ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (2-2), στον Παναθηναϊκό επικρατούσε μεγάλη απογοήτευση για τη σχεδόν βέβαιη απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ωστόσο, η ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (2-1) άφησε ορατές ακόμα κάποιες ελπίδες για τους "πράσινους". 

Η Ευρώπη περνάει ξεκάθαρα, πλέον, από τη Λεωφόρο. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται την Κυριακή (9/5) στο "Απ. Νικολαΐδης". Σε περίπτωση που επικρατήσει η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, τότε θα πιάσει την Ένωση στους 55 βαθμούς. Ωστόσο, επειδή στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Παναθηναϊκός υπερτερεί, τότε σε περίπτωση νίκης θα καβαλήσει την ΑΕΚ στην βαθμολογία! Σε περίπτωση φυσικά που η Ένωση πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας, τότε μόνο με θαύμα θα χάσει την ευρωπαϊκή έξοδο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο "πράσινο στρατόπεδο" έχουν δώσει όρκο νίκης ενόψει του ντέρμπι με την Ένωση. Θέλουν να κερδίσουν αυτόν τον τελικό, ώστε να καταθέσουν  ό,τι έχουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές για την ευρωπαϊκή έξοδο. Όπως έχουμε επισημάνει ξανά, άλλωστε, η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, είναι πρώτα και πάνω απ' όλα θέμα τιμής για το "τριφύλλι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags