Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Αλέξης Κούγιας: Τρομερές ατάκες για τη... μάχη Μπέου με Κούγια - "Όταν χάνεις, τότε πρέπει να..."
| 2021-05-08 00:06:00

Τρομερές ατάκες για τη... μάχη Μπέου με Κούγια - "Όταν χάνεις, τότε πρέπει να..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες για τη... μάχη Μπέου με Κούγια - "Όταν χάνεις, τότε πρέπει να..."

Ο Σάκης Τσιώλης έχοντας ζήσει τόσο τον Αχιλλέα Μπέο όσο και τον Αλέξη Κούγια, μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, που θα κρίνει την σωτηρία ή όχι της ΑΕΛ στη Superleague.

Αχιλλέας Μπέος - Αλέξης Κούγιας: Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τη σημαντική κόντρα παραμονής μεταξύ  ΑΕΛ και ΝΠΣ Βόλου μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Σάκης Τσιώλης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Αλλωστε έχει συνεργαστεί και με τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και με τον Αλέξη Κούγια και τους γνωρίζει πολύ καλά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Μπέο - Κούγια: «Όταν κερδίζεις, περνάς καλά και με τους δύο. Όταν χάνεις, είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Μπέος είναι εκεί μέσα στην εβδομάδα, έχει περισσότερο χρόνο με τον παίκτη. Ο Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που θα είναι εκεί μόνο την Κυριακή λόγω των υποχρεώσεών του. Ο Μπέος έχει μια έντονη προσωπικότητα και το δείχνει».

Για Λάρισα - ΝΠΣ Βόλο: «Έχει προτεραιότητα η ομάδα που παίζει τη ζωή της. Η Λάρισα, δηλαδή. Έχει προετοιμαστεί για αυτό το ντέρμπι. Η Λάρισα θα είναι πιο συγκεντρωμένη και με στόχο τη νίκη. Σαν ομάδα ο Βόλος έχει ένα καλό υλικό που πιστεύω ότι μπορεί να έμπαινε στην πρώτη πεντάδα. Αν ο Ατρόμητος χάσει από τον Παναιτωλικό δεν θα έχει τίποτα σημασία όμως».

Για ΠΑΟΚ - Άρης: «Είχε την κατάσταση στα χέρια του ο Άρης. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει το μομέντουμ και είναι ένα βήμα μπροστά. Ο Πάμπλο βρήκε και τον σχηματισμό που θέλει η ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags