Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός είναι το μεγαλύτερο κέρδος που άφησε ο Μπόλονι στον ΠΑΟ - "Ξύλο" με Έλληνα άσο!
| 2021-05-14 17:23:00

Αυτός είναι το μεγαλύτερο κέρδος που άφησε ο Μπόλονι στον ΠΑΟ - "Ξύλο" με Έλληνα άσο!

Αυτός είναι το μεγαλύτερο κέρδος που άφησε ο Μπόλονι στον ΠΑΟ - "Ξύλο" με Έλληνα άσο!

Ο Λάζλο Μπόλονι απομακρύνθηκε από τον Παναθηναϊκό, αφού τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο τόσο στους αγώνες όσο και στο εσωτερικό του Τριφυλλιού. Ποιος παίκτης χρωστάει πολλά στον Ρουμάνο και με ποιον "πλακώθηκε" μέλος του τεχνικού τιμ.

Παναθηναϊκός: Είναι κοινό μυστικό, ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν είχαν καλές σχέσεις με τον Λάζλο Μπόλονι. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Κίκο Μακέντα, άλλωστε, που υποστήριξε πως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έπαιρνε ποτέ την ευθύνη για οτιδήποτε κακό και τα έριχνε πάντα στους παίκτες, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Μεγάλη ζημιά είχε κάνει εντός της ομάδας και ο Κουζνέτσοφ, με τον βοηθό προπονητή να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά οξύθυμος, έχοντας αρπαχτεί ακόμα και με ποδοσφαιριστές που δεν υπολόγιζαν καν. Ένα ενδεικτικό τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο Σέχου. 

Βέβαια, υπάρχει κάποιος που χρωστάει πολλά στον Λάζλο Μπόλονι. Ο λόγος για τον Γιοάν Μολό. Ο Γάλλος ήταν εκτός ομάδας από τον Ιανουαρίου του 2020 έπειτα από διαδοχικές σχετικές εισηγήσεις των Γιώργου Δώνη και Ντάνι Πογιάτος. Ο Μπόλονι έδωσε την ευκαιρία στον Μολό όχι απλώς να επανέλθει στην ομάδα, αλλά να εξελιχθεί και στον βασικό δεξιό μπακ των "πρασίνων", μια θέση που στο παρελθόν δεν είχε καλύψει ποτέ!

Ο Μολό έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό, την οποία φέρεται έτοιμος να αποδεχθεί. Εφόσον ο Γάλλος συνεχίσει στο "τριφύλλι", τότε ο Μπόλονι θα έχει βάλει κι εκείνος το... χεράκι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρώτη απόφαση Διαμαντίδη-Αλβέρτη - Στον… αέρα κορυφαίο όνομα - Στην αγορά για… μπαμ ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags