Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτη εξέλιξη με Μπόλονι - Βρήκε κιόλας επόμενο σταθμό; - Συνεχίζει σε... απίθανη ομάδα!
| 2021-05-17 16:30:00

Απίστευτη εξέλιξη με Μπόλονι - Βρήκε κιόλας επόμενο σταθμό; - Συνεχίζει σε... απίθανη ομάδα!

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη με Μπόλονι - Βρήκε κιόλας επόμενο σταθμό; - Συνεχίζει σε... απίθανη ομάδα!

Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό, ο Ρουμάνος προπονητής φέρεται να έχει καταλήξει στην επόμενη ομάδα του, η οποία είναι... παντελώς άσημη!

Παναθηναϊκός: Φαβορί για να αναλέβει την τεχνική ηγεσία της Σερένγκ φέρεται να είναι ο Λάζλο Μπόλονι.

Πρόκειται για ομάδα από το Βέλγιο, η οποία πανηγύρισε φέτος την άνοδό της από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ τη σύνδεση έχει κάνει ο Λουτσιέν Ντ΄ Ονόφριο, ο οποίος είναι φίλος του Μπόλονι και θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Σεραίνγκ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του "gsp.ro":

«Ο Λάζλο Μπόλονι είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Εμίλιο Φερρέρα στην Σερένγκ, ο οποίος ανέβηκε πρόσφατα στην πρώτη κατηγορία. Ο 68χρονος προπονητής έχει προπονήσει επίσης στο Βέλγιο της Σταντάρ, Αντβέρπ και Γκεντ.

Το Βέλγιο φαίνεται να είναι ο αγαπημένος προορισμός του Λάζλο Μπόλονι. Μετά την Σταντάρ Λιέγης (2008-10), την Αντβέρπ (2017-20) και τη Γκεντ (2020), ο 68χρονος μπορεί να επιστρέψει ξανά στην πρώτη κατηγορία του Βελγίο και συγκεκριμένα στη νεοφώτιστη Σερένγκ.

Μάλιστα και σύμφωνα με την La Dernière Heure, η επαφή έγινε μέσο του Λουσιέν Ντε Ονόφριο, ο οποίος είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος θα έρθει ως τεχνικός διευθυντής στην Σερένγκ και θα ήθελε τον Μπόλονι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στην Σταντάρ  και είχε κερδίσει έναν τίτλο το 2009».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags