Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Αποφάσισε η Ίντερ για Βαγιαννίδη - "Πιέζουν" δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Το… πέναλτι για Χιμένεθ!
| 2021-05-19 21:30:00

Αποφάσισε η Ίντερ για Βαγιαννίδη - "Πιέζουν" δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Το… πέναλτι για Χιμένεθ!

Οι Μιχείες
Αποφάσισε η Ίντερ για Βαγιαννίδη - "Πιέζουν" δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Το… πέναλτι για Χιμένεθ!

Η μεγάλη... βόμβα, πού θα πάει ο νεαρός άσος και τα χρήματα για Μανόλο. Ο πρώην του Παναθηναϊκού είναι στην Ελλάδα και πρόσφατα είχε μία σημαντική συνάντηση - και για το μέλλον του - με μάνατζερ στο Κολωνάκι. Αλλού όμως είναι η είδηση του μήνα. Ψήνεται τεράστια ανατροπή.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Οι "Μιχείες" είναι εδώ με Χιμένεθ, Βαγιαννίδη και ένα γρίφο για πολλούς δυνατούς λύτες, που σε λίγα 24ωρα ίσως να αποτελέσει την είδηση της χρονιάς.

Μείνετε...συντονισμένοι στο "Σκύλο" των μεγάλων κι αποκλειστικών αποκαλύψεων, από τις μοναδικές παρασκηνιακές στήλες με ονοματεπώνυμο (για να μην ξεχνιόμαστε).

1η) Πόσο είναι το πέναλτι για να σπάσει η ΑΕΚ το συμβόλαιο του Μανόλο Χιμένεθ; Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022 είναι 120.000 ευρώ και μετά... δυο μηνιάτικα αποζημίωση. Είναι ποσό - το πρώτο - για να μην λειτουργήσει ο εγωϊσμός/αξιοπρέπεια του  Ισπανού και να σηκωθεί να φύγει από μόνος του - να παραιτηθεί - όταν έχει... ακούσει τον Μελισσανίδη να λέει πως ψάχνουν για κάτι καλύτερο από τον Χιμένεθ κι εφόσον δεν τον βρουν μπορεί να μείνει κι αυτός;

2η) Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει επιστρέψει Ελλάδα και θα παραμείνει μέχρι τέλος του μήνα, κάνοντας καθημερινά διπλές ατομικές προπονήσεις. Περιμένοντας την ειδοποίηση της Ιντερ, για να δει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Λογικά θα σταλεί κάπου δανεικός από τους "νερατζούρι", με την Ολλανδία να αποτελεί τον πιο πιθανό (επόμενο) προορισμό του. Υπάρχει άλλωστε ενδιαφέρον από 3 ολλανδικές ομάδες, σε συνεργασία πάντα με το μεγάλο πορτογαλικό μανατζερικό Γραφείο που συνεργάζεται (του Γκονσάλβες). Πάντως χθες ήταν στο Κολωνάκι, μαζί με τους γονείς του και τον πρώην ατζέντη του, Ντίνο Διαμαντόπουλο (που μαζί με τον Βρύζα έκαναν το deal στην Ίντερ), πίνοντας καφεδάκι Λέτε να προσπαθούσε να πείσει τον 19χρονο ακραίο να σκεφθεί την επιστροφή του στην Ελλάδα, με το ενδιαφέρον τουλάχιστον από δυο μπιγκφοράτες ομάδες να είναι δεδομένο; Ήρεμα, ερώτηση κάνω...

3η) Πάμε για την ανατροπή, της ανατροπής σε κορυφαίο θέμα της αθλητικής επικαιρότητας. Λίγες ημέρες υπομονή ακόμη για να πέσει η βόμβα που θα επηρεάσει ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και...Ολυμπιακό! Είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες και όλα κρίνονται από μια αρνητική ή θετική απάντηση, η οποία (στην πρώτη περίπτωση) θα ενεργοποιήσει μια που ήδη έχει δοθεί και φάνταζε απίστευτη. Και επικοινωνιακά θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις, οπότε θα έχει πλάκα να δούμε πως θα το διαχειριστούν τα αντίπαλα στρατόπεδα στα φίλια ή δικά τους ΜΜΕ. Θα υπάρξει ασφαλώς και ένα σχετικό ντόμινο. Ω, ρε γλέντια που προβλέπω να γίνονται αφού άλλοι θα εκτεθούν, άλλοι θα αποθεωθούν κι άλλοι θα ξεσπάσουν!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… πήρε πάνω του ο Μαρτίνς - Δεύτερο όνομα για Ολυμπιακό από Κίνα - Ανατροπή στην ΑΕΚ με Έλληνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags