Facebook Pixel "Βόμβες" από πρώην τοπ παίκτη του Άρη - "Επίθεση" με Καρυπίδη για τη μη ανανέωση
| 2021-05-21 20:35:00

"Βόμβες" από πρώην τοπ παίκτη του Άρη - "Επίθεση" σε Καρυπίδη για τη μη ανανέωση

Sportdog Team
"Βόμβες" από πρώην τοπ παίκτη του Άρη - "Επίθεση" σε Καρυπίδη για τη μη ανανέωση

Μπορεί οι πάντες στο Κίτρινο "στρατόπεδο" να πίνουν νερό στο... όνομα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, όμως τελικά δεν είναι οι πάντες ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ο Θοδωρής Καρυπίδης λειτουργεί μέσα στον σύλλογο με έναν πρώην παίκτη του Άρη να ρίχνει σε αυτόν της ευθύνες για την αποχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη

Άρης - Νικολάς Ντιγκινί: Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" έδωσε ο πρώην επιθετικός τον Κίτρινων. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του, όσο και την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και γιατί έφυγε από εκεί.

"Ήταν άσχημος ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η σεζόν. Ήταν στατιστικά η καλύτερή μου χρονιά και από τις καλύτερες που έχω κάνει συνολικά. Γιατί μπορεί κάποιες σεζόν να μην βάλεις τόσα γκολ, όμως, να έχεις καλή παρουσία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι μία δοκιμασία στην οποία πρέπει να υποβληθώ.
Εγχειρίστηκα την Δευτέρα. Δεν ξερω το χρονικό διάστημα για την επιστροφή μου. Σίγουρα, όμως, δεν θα βιαστώ. Συνήθως χρειάζονται 6-7 μήνες, μάλλον, θα αρχίσω να προπονούμαι στο τέλος της χρονιάς. Η περίπτωση με τον τραυματισμό του Γκάμα είναι από τα πολύ ωραία παραδείγματα. Θέλει προσπάθεια και υπομονή. Κάθε περίπτωση διαφέρει, εξαρτάται και από τον τραυματισμό. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω στο 100%
."

Για την θέση που του ταιριάζει περισσότερο: "Κανονικά μου ταιριάζει πίσω από τον επιθετικό. Να είμαι σαν δεκάρι. Στην Κύπρο έπαιξα και δέκα και στράικερ και το απόλαυσα, αλλά συνήθως οι προπονητές με χρησιμοποιούν ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας".

Για το πρόβλημα που είχε ο Άρης στο σκοράρισμα: "Δεν μπορώ να απαντήσω. Πρέπει να βλέπετε και τι δουλειές κάνει ο επιθετικός μέσα στο γήπεδο. Ο Μάνος έκανε πάρα πολλές, όπως και ο Μαντσίνι και ο Γκάμα και ο Μάνος. Ο Άρης έκανε μία από τις καλύτερες χρονιές του. Ενδεχομένως να μην ήταν τόσο αποτελεσματικοί, αλλά σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα".

Για τον Άκη Μάντζιο: "Είναι ο πρώτος προπονητής που είχα στην Ελλάδα. Ήξερα ότι θα κάνει καλή δουλειά, είναι καλός προπονητής. Γι' αυτό και είχα αυτή την σιγουριά".

Για τους λόγους αποχώρησής του από τον Άρη: "Δεν μπορώ να πω τι έγινε. Δεν έχουν όλα στο ποδόσφαιρο εξήγηση. Ενώ ήμουν βασικός στον δεύτερο γύρο σταμάτησα να παίζω. Ήταν απόφαση του προπονητή. Εγώ έπρεπε να δω άλλες επιλογές στην καριέρα μου και να παραμείνω στο υψηλό επίπεδο. Ο Άρης δεν μου έκανε πρόταση να μείνω και κοίταξα την επόμενη μέρα. Ο προπονητής δεν ήταν χαρούμενος με την απόδοσή μου. Με έβαζε αριστερά, δεν με βολεύει αριστερά. Δεν ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο, έπαιζε με τους Λάρσον και Ιντέγε, δεν συνέβη κάτι άλλο".

Για την πιο όμορφη και την πιο άσχημη στιγμή που βίωσε στον Άρη: "Την ατμόσφαιροα με την Μόλντε δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήμασταν άτυχοι. Επίσης δεν θα ξεχάσω και τις νίκες με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Θα μου μείνει αξέχαστη και η πρεμιέρα με την Λαμία μετά τα «πέτρινα χρόνια». Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν με την Μόλντε, αξίζαμε να προκριθούμε" είπε ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ Άρης, Νικολάς Ντιγκινί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags