Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Σε δίλημμα ο Μαρτίνς για ΠΑΟΚ - Αυτός ο παίκτης του Ολυμπιακού του... λύνει τα χέρια με ΠΑΟΚ
| 2021-05-22 00:15:00

Σε δίλημμα ο Μαρτίνς για ΠΑΟΚ - Αυτός ο παίκτης του Ολυμπιακού του... λύνει τα χέρια με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Σε δίλημμα ο Μαρτίνς για ΠΑΟΚ - Αυτός ο παίκτης του Ολυμπιακού του... λύνει τα χέρια με ΠΑΟΚ

Μόνο ξεκάθαρα δεν είναι τα πράγματα στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού των "ερυθρολεύκων" για τον τελικό του Σαββάτου (22/5) με τον ΠΑΟΚ με ένα πολύ βασικό δίλημμα να είναι αυτό που τον βασανίζει, ενώ παράλληλα βλέπει ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές του μπορεί να αποδειχθεί... κλειδί στην υπόθεση νίκη και κατάκτηση του τροπαίου

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Δοκιμές σε δύο συστήματα έκανε ο Πορτογάλος τεχνικών των "ερυθρολεύκων" ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (22/5). Συγκεκριμένα στην χρησιμοποίησε το 3-4-3 με Σα στο τέρμα και στόπερ τους Χολέμπας, Παπασταθόπουλο, Σεμέδο, ενώ αργότερα είδε και το 4-3-3 έχοντας στο κέντρο της άμυνας τον Σωκράτη και τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Από αυτό φαίνεται ότι το "κλειδί" στην ενδεκάδα είναι ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ μιας και έτσι ο Εμβιλά θα βρίσκεται στο κέντρο δίνοντας σημαντικές λύσεις. Στο κέντρο δοκιμάστηκαν κυρίως οι Μπρούμα, Μασούρας και Ελ Αραμπί, ενώ στις εναλλακτικές λύσεις είναι και ο Φορτούνης. Παράλληλα έβαλε τον Μαροκινό επιθετικό και στα πλάγια, με τον Χασάν στην κορυφή, σε ένα σύστημα που χρησιμοποιήθηκε και στη Λεωφόρο.

Με όσα έχουν δοκιμαστεί το πρώτο πλάνο της 11άδας, σε σύστημα 3-4-3 έχεις τους Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Παρόλα αυτά ο Μπουχαλάκης είναι ένας από αυτούς που διεκδικούν μέχρι την σέντρα του αγώνα θέση στην ενδεκάδα, αν ο Παπασταθόπουλος τελικά δεν τα καταφέρει, με τον προπονητή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέδρο Μαρτίνς, να αλλάζει τα πλάνα του βάζοντας στα στόπερ Χολέμπας και Εμβιλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags