Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ρουκέτα" για Λουτσέσκου - Ατάκα που θα συζητηθεί - "Αίσθηση ότι ο Σαββίδης θα..."
| 2021-05-25 13:38:00

"Ρουκέτα" για Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ - Ατάκα που θα συζητηθεί - "Αίσθηση ότι ο Σαββίδης θα..."

Sportdog Team
"Ρουκέτα" για Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ - Ατάκα που θα συζητηθεί - "Αίσθηση ότι ο Σαββίδης θα..."

"Τρέχει" το ρεπορτάζ στον Δικέφαλο του Βορρά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, με το θέμα του προπονητή να βρίσκεται στο προσκήνιο, προκειμένου να κλείσει και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν.

ΠΑΟΚ: Την έντονη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να κάνει τον ΠΑΟΚ ξανά πρωταγωνιστή, ενόψει και της Νέας Τούμπας, διορθώνοντας τα λάθη που έγιναν, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Περιμένουμε να συναντηθούν διοίκηση και προπονητής, να τα πουν, να δουν ο καθένας τι θέλει και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει θέμα Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Γκαρσία, με αυτόν τελείωσε η χρονιά, πράγματι έχει αργήσει η ομάδα, έπρεπε από χθες σήμερα να αρχίσει η υλοποίηση του πλάνου.

Από παντού υπάρχει η αίσθηση ότι ο Σαββίδης θέλει να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Τα λάθη στον σχεδιασμό δεν τον άφησαν, περιμένουμε να δούμε πως θα τα διορθώσει. Θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα μπει σε πέντε χρόνια στο νέο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων.




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags