Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πρόβλεψη-φωτιά Κάναντι για Λουτσέσκου και Ολυμπιακό - Μήνυμα επιστροφής σε top ελληνική ομάδα!
| 2021-05-28 00:04:00

Πρόβλεψη-φωτιά Κάναντι για Λουτσέσκου και Ολυμπιακό - Μήνυμα επιστροφής σε top ελληνική ομάδα!

Sportdog Team
Πρόβλεψη-φωτιά Κάναντι για Λουτσέσκου και Ολυμπιακό - Μήνυμα επιστροφής σε top ελληνική ομάδα!

Ο Αυστριακός τεχνικός ανέλυσε τα δεδομένα των μονομάχων για το πρωτάθλημα ενόψει της νέας σεζόν. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει τον Ολυμπιακό με την επιστροφή του Λουτσέσκου και τί θα κάνουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ;

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Νταμίρ Κάναντι προέβλεψε ότι ο ΠΑΟΚ θα αυξήσει αισθητά τις πιθανότητές του για κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος έχοντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του.

Ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου εξέφρασε την άποψη ότι ο Δικέφαλος θα κοντράρει τον Ολυμπιακό περισσότερο από όσο θα το καταφέρουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει ως στόχο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα και να καθίσει στον πάγκο κάποιας εκ των μεγάλων ομάδων της χώρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νταμίρ Κάναντι στο Metropolis 95,5:

«Είναι μεγάλος προπονητής, έχει κάνει σπουδαία δουλειά και έχει αναπτυχθεί μέσα από τον ΠΑΟΚ. Κατέκτησε τον τίτλο και απέδειξε ότι έχει μεγάλες ικανότητες. Είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ που αναλαμβάνει ο Λουτσέσκου.

Έχει αυξημένες πιθανότητες για το πρωτάθλημα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τις μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, όμως, θα εξαρτηθεί και απ’ αυτούς που θα έρθουν», ανέφερε αρχικά ο Αυστριακός προπονητής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλή δουλειά με τον Μαρτίνς τα δύο τελευταία χρόνια, υπάρχει εσωτερική ισορροπία. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και νομίζω ότι θα είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά και η ΑΕΚ θα μπει στο νέο γήπεδο και θα είναι, σίγουρα, δυνατή. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει περισσότερες πιθανότητες».

Θα παραμείνω στην Αλτάχ, είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα. Καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία και έχουμε πλάνα και για την επόμενη χρονιά. Έχω στο μυαλό μου την Ελλάδα, στόχος μου είναι μία από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags