04/06/21 - 19:00

"Βόμβες" με το γήπεδο στον Βοτανικό - Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ που βάζει... φωτιές

Sportdog Team
"Βόμβες" με το γήπεδο στον Βοτανικό - Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ που βάζει... φωτιές
2.691views

Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι ίσως το πιο σημαντικό για τον κόσμο της ομάδας και ενώ τα πάντα φαίνονταν ότι κυλούσαν αρκετά γρήγορα με σκοπό να γίνει άμεσα η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν και έρχονται αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις


Παναθηναϊκός: Δήλωσε έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές, μέσω της οποίας έκανε γνωστό ότι η κρίσιμη Γενική Συνέλευση για την Διπλή Ανάπλαση θα γίνει τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Ο λόγος, όπως ανέφερε, είναι η καθυστέρηση των θεμάτων που πρέπει να διευθετηθούν και να συμφωνηθούν, μέχρι να γίνουν τα σχέδια των συμβάσεων που πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα αρκετό καιρό πριν την Γενική Συνέλευση. Επιπρόσθετα, είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτή τόσο κρίσιμη Γ.Σ για το μέλλον του Συλλόγου δια φυσικής παρουσίας και με όσα περισσότερα μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου.

"Θα αποτανθούμε στην πολιτική προστασία για να λάβουμε έγκριση για Γενική Συνέλευση με φυσική παρουσία, εάν λάβουμε αρνητική απάντηση θα γίνει διαδικτυακά και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zeus

Η ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνει τα κάτωθι θέματα:

-Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

-Αγωνιστικός απολογισμός

-Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

-Απαλλαγή διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη

-Προϋπολογισμός 2021-2022

-Αναθεώρηση καταστατικού για εναρμόνιση με τον νέο αθλητικό νόμο

Τα ανωτέρω θέματα είναι καταστατική μας υποχρέωση.

Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ο αγωνιστικός απολογισμός, η έκθεση της εξελεγκτικής, ο προυπολογισμός 2021-2022 και το προς αναθεώρηση καταστατικό θα αναρτηθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας προκειμένου να λάβουν γνώση τα μέλη μας αλλά και να διευκολυνθούν οι διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης.Το μείζον θέμα της Διπλής Ανάπλασης που απασχολεί όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια και όχι μόνο δεν συμπεριλαμβάνεται στα θέματα της Γενικής Συνέλευσης για τους κάτωθι λόγους.

Υπάρχουν ακόμα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν και να συμφωνηθούν προκειμένου να συνταχθούν τα σχέδια συμβάσεων τα οποία θα πρέπει να δημοσιευτούν αρκετό χρονικό διάστημα πριν την Γενική Συνέλευση η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την τελική απόφαση.

Ένα τόσο σημαντικό θέμα που απασχολεί την Παναθηναϊκή οικογένεια και αναμένεται να απογειώσει τον Παναθηναϊκό Α.Ο, οφείλει και πρέπει να γίνει δια φυσικής παρουσίας και με όσα περισσότερα μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ισχύσει η επιστολική ψήφος εάν και εφόσον κατοχυρώνεται καταστατικά.

Όπως γνωρίζετε σε μείζονα θέματα διαπραγματεύσεων υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας όποτε δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω οτιδήποτε αφορά τις συμβάσεις μέχρις ότου ολοκληρωθούν, οπότε και θα τις αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα του συλλόγου προκηρύσσοντας και γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα την Διπλή Ανάπλαση.

Λογικά αυτό θα γίνει η τον Ιούλιο ή αρχές Σεπτεμβρίου πάντα έχοντας υπόψη μας ότι πρέπει και θα γίνει με φυσική παρουσία. Μέχρι τότε το μόνο που είμαι σε θέση να ανακοινώσω είναι ότι το κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών θα είναι χωρητικότητας 3000 θέσεων και όλα τα τμήματα μας αλλά και τα γραφεία μας θα έχουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που αρμόζουν στον Σύλλογο μας.

Σας ευχαριστώ

Τακης Μαλακατές", αναφέρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ