Facebook Pixel Ερυθρόλευκα" ψώνια με άρωμα Μιλάνου - Παίρνει ταλέντο με προοπτικές ο Ολυμπιακός
| 2021-06-08 21:56:00

"Ερυθρόλευκα" ψώνια με άρωμα Μιλάνου - Παίρνει ταλέντο με προοπτικές ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
"Ερυθρόλευκα" ψώνια με άρωμα Μιλάνου - Παίρνει ταλέντο με προοπτικές ο Ολυμπιακός

Μπορεί στους Πειραιώτες να έχουν θέσει σαν προτεραιότητα την απόκτηση βασικού εξτρέμ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζουν και την ενίσχυσή τους με νεαρούς ποδοσφαιριστές δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι δεν τους ενδιαφέρει απλά το παρών, αλλά σίγουρα βλέπουν πολύ σοβαρά και το μέλλον της ομάδας

Ολυμπιακός - Αντριάνο Γκαλιάνι: Ένα βήμα πριν υπογράψει στους "ερυθρόλευκους" είναι ο εγγονός του πρώην ισχυρού άνδρα της Μίλαν και πλέον της Μόντσα, Αντρέα Γκαλιάνι. Ο 20χρονος, που αγωνίζεται στην θέση του εξτρέμ, αλλά και σε αυτή του μπακ, έκανε προπόνηση στου Ρέντη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει στην ομάδα. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ μάλιστα θα βοηθήσει την Β' ομάδα των Πειραιωτών στην Super League 2.

O νεαρός είναι γεννημένος στη Νέα Υόρκη, ενώ μεγάλωσε σε Λονδίνο και Μιλάνο. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στα 13 στις ακαδημίες της Ρέντινγκ, ενώ ένα χρόνο μετά πήγε στην Μίλαν, ακολούθησαν Νέα Υόρκη, Γουότφορντ, Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags