Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κρίσιμα 24ωρα για Φαμπιάνο στον Ολυμπιακό" - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ράμος
| 2021-06-18 14:55:00

"Κρίσιμα 24ωρα για Φαμπιάνο στον Ολυμπιακό" - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ράμος

Sportdog Team
"Κρίσιμα 24ωρα για Φαμπιάνο στον Ολυμπιακό" - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ράμος

Φουλάρουν οι Πειραιώτες για την απόκτηση τερματοφύλακα, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Ζοσέ Σα πολύ δύσκολα θα μείνει στο Λιμάνι. Ποια ονόματα βρίσκονται στην "ερυθρόλευκη" λίστα.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για όλα τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε: «Έχουμε μπει σε ένα κρίσιμο τριήμερο για τη μεταγραφή του Φαμπιάνο από την Ομόνοια, όπου θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο Ολυμπιακός θέλει και ο παίκτης θέλει, αλλά η Ομόνοια δεν θέλει να τον χάσει. Γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και θα δούμε πού θα καταλήξει το πράγμα. Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί και άλλοι γκολκίπερ, όπως ο Μπίρκι, ο Βάτσλικ και ο Κλαούντιο Ράμος».

Σε ό,τι αφορά το δίδυμο Σα και Καμαρά που ενδιαφέρονται η Γουλβς και η Νάπολι, υπογράμμισε: «Στα υπόλοιπα θέματα, είναι πολλά χωρίς εξέλιξη προς το παρόν. Σίγουρα έχουμε την Γουλβς να μιλάει για τον Σα και η Νάπολι για τον Καμαρά. Είναι δύο θέματα που μπορεί να έχουν εξέλιξη. Χθες ακούστηκε ότι η Γουλβς θέλει και τον Σεμέδο».

Σε ό,τι αφορά τον εξτρέμ, τόνισε: «Τέλος, ο Ολυμπιακός έχει το βασικό του μεταγραφικό του θέμα, την απόκτηση εξτρέμ, να μην έχει προχωρήσει, καθώς για τον Ονιεκούρου και τον Ενκουντού πρέπει να κάνει υπομονή η ομάδα. Πλέον μέσα στις επόμενες μέρες, άμεσα δηλαδή, θα ξεκαθαρίσει αν πρέπει να περιμένει έναν από τους δύο ή θα προχωρήσει για άλλη λύση. Αν πει ότι πάει για άλλη λύση, αλλάζουν τα δεδομένα και θα εξετάσουν τους παίκτες που έχουν δει ή εκείνους που θα προκύψουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags