Facebook Pixel ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: Άμεσα οι εξελίξεις με Αραούχο, τα... σκάει χοντρά η ΑΕΚ - Φουλ για ανατροπή με Εντσάμ
| 2021-07-05 12:05:00

Άμεσα οι εξελίξεις με Αραούχο, τα... σκάει χοντρά η ΑΕΚ - Φουλ για ανατροπή με Εντσάμ

Sportdog Team
Άμεσα οι εξελίξεις με Αραούχο, τα... σκάει χοντρά η ΑΕΚ - Φουλ για ανατροπή με Εντσάμ

Την εκτίμηση ότι θα κλειδώσει εντέλει η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο και ότι στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος, ο Εντσάμ θ’ απασχολήσει ξανά την ΑΕΚ εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: Τις διεργασίες που υπάρχουν στα μεταγραφικά της ΑΕΚ -και τις εξελίξεις που αναμένονται προσεχώς- σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι μετά τη βελτιωμένη πρόταση της «Ένωσης» στη Λας Πάλμας (1,5 εκατ. ευρώ), η πίεση που θ’ ασκηθεί και από τον ίδιο τον Σέρχιο Αραούχο θα βοηθήσει να τελειώσει οριστικά το θέμα.

Κάτι αντίστοιχο εκτίμησε ότι θα συμβεί και με την περίπτωση του Λε Ταλέκ (παρόλο που, όπως τόνισε, έχει προκύψει ένα πρόβλημα που καθυστερεί τη μεταγραφή), ενώ για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης του θέματος Εντσάμ, υπογράμμισε ότι εφόσον η Σέλτικ τον αφήσει ελεύθερο, είναι δεδομένο πως οι «κιτρινόμαυροι» θα ασχοληθούν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags