Facebook Pixel Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ομάδα έκπληξη για Πρίγιοβιτς - Θέλει να... χτυπήσει το πρωτάθλημα - Το ξέρουν στον ΠΑΟΚ;
| 2021-08-22 17:47:00

Ομάδα έκπληξη για Πρίγιοβιτς - Θέλει να... χτυπήσει το πρωτάθλημα - Το ξέρουν στον ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Ομάδα έκπληξη για Πρίγιοβιτς - Θέλει να... χτυπήσει το πρωτάθλημα - Το ξέρουν στον ΠΑΟΚ;

Χωρίς ομάδα είναι εδώ, περίπου, και μια εβδομάδα ο Σέρβος επιθετικός και φαίνεται ότι δεν είναι μόνο ο Δικέφαλος του Βορρά αυτός που σκέφτεται την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή και μάλιστα έχει στόχο την επαναφορά της στην κορυφή

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς - Ζυρίχη: Σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του είναι ο Σέρβος επιθετικός και μάλιστα σύμφωνα με ελβετικά δημοσιεύματα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, για λογαριασμό των Γαλάζιων.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα nau.ch κάνει λόγο για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, μιας και έχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλει τον παίκτη για να ενισχυθεί περισσότερο ενόψει συνέχειας.

Η Ελβετία και η Ζυρίχη δεν είναι μέρος άγνωστο για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μιας και έχει γεννηθεί στο Σεν Γκάλεν της χώρας, πριν αρχίσει την καριέρα στα ευρωπαϊκά και όχι μόνο γήπεδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags