Facebook Pixel ΑΕΚ – Ολιβιέ Εντσάμ: Τεράστια ανατροπή με τον παικταρά! Θα τρελαθεί ο Μιλόγεβιτς – Μεταγραφή από το πουθενά;
| 2021-08-27 09:07:00

Τεράστια ανατροπή με τον παικταρά στην ΑΕΚ! Θα τρελαθεί ο Μιλόγεβιτς – Μεταγραφή από το πουθενά;

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή με τον παικταρά στην ΑΕΚ! Θα τρελαθεί ο Μιλόγεβιτς – Μεταγραφή από το πουθενά;

Δεν αποκλείεται να έρθουν τα πάνω κάτω σε αυτήν τη μεταγραφική υπόθεση.

ΑΕΚ – Ολιβιέ Εντσάμ: Στις αρχές του καλοκαιριού, η υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ θεωρείτο τελειωμένη για την ΑΕΚ. Η Ένωση τα είχε βρει με τον ποδοσφαιριστή για τετραετές συμβόλαιο με απολαβές κοντά στο ένα εκατ. ευρώ συν μπόνους υπογραφής.

Ωστόσο η Σέλτικ έθεσε εμπόδια στην παραχώρηση του 25χρονου Γάλλου χαφ, ο οποίος δεν έμεινε ελεύθερος και το θέμα δεν προχώρησε.

Στη συνέχεια όμως ο παίκτης εξασφάλισε την ελευθερία του και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με Λέγκια Βαρσοβίας και Μάριμπορ να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά φαίνεται πως ο ίδιος δεν… ψήνεται. Έτσι και σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Εντσάμ επιχείρησε επαναπροσέγγιση με την ΑΕΚ, με την οποία είναι η αλήθεια πως δεν είχε χάσει επαφή όλο αυτό το διάστημα.

«Γέφυρες» επανασύνδεσης έριξε ο Εντσάμ στην ΑΕΚ, αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της Ώρας των Σπορ την Παρασκευή 27/8.

Όπως υποστηρίζουν κιτρινόμαυρες πηγές, αν η Ένωση ανταποκριθεί, η συζήτηση θα ξεκινήσει από άλλη βάση και οι όροι δεν θα έχουν καμία σχέση με την προ δύο μηνών συμφωνία. Το σίγουρο είναι, ότι ο χρόνος δεν πιέζει την ομάδα του Δικέφαλου αετού, η οποία έχει πλέον περιθώρια μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags