Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: Απίστευτη αποκάλυψη για Σάμαρη - Το γεγονός που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στην καριέρα του
| 2021-09-10 20:53:00

Απίστευτη αποκάλυψη για Σάμαρη - Το γεγονός που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στην καριέρα του

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη για Σάμαρη - Το γεγονός που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στην καριέρα του

Φαίνεται ότι η απόφαση του Έλληνα μέσου να αποχωρήσει από την Μπενφίκα και να είναι, μέχρι ώρας ελεύθερος, δεν ήταν μια κίνηση της στιγμής, μιας και υπάρχουν σοβαρές αποκαλύψεις για τον τρόπο που αποχώρησε από την Λισαβόνα. 

Ανδρέας Σάμαρης: Μπορεί ο Έλληνας μέσος να αποχώρησε από την Μπενφίκα, όμως όπως έγινε γνωστό θα συνεχίσει να εισπράττει τον μισθό του από τους Λουζιτανούς μέχρι να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που κυκλοφορεί ελεύθερος και σίγουρα θα μπορούσε να τραβήξει το ενδιαφέρον και ελληνικών ομάδων, μάλλον έχει φτάσει σε ένα πολύ... δυνατό deal με τους Αετούς, μιας και η ABola αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο σύλλογος από την Πορτογαλία, αν το κρίνει απαραίτητο, να συμβάλει στο συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

"Η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε τον Μάρτιο, στον δεξιό αχίλλειο τένοντα, άφησε τον Σάμαρη εκτός των σχεδίων του Ζόρζε Ζέσους. Με την λύση της συνεργασίας η Μπενφίκα έχει εξοικονομήσει σημαντικό μέρος από τους φόρους, αλλά θα μπορούσε να εξοικονομήσει περισσότερα, αν ο Ανδρέας Σάμαρης βρει μία νέα ομάδα", αναφέρει το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags