Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες "φωτιά" για ΠΑΟΚ - "Υπάρχει πρόβλημα στον τερματοφύλακα - Ο Λουτσέσκου προτιμά ξένους"
| 2021-09-16 21:15:00

Ατάκες "φωτιά" για ΠΑΟΚ - "Υπάρχει πρόβλημα στον τερματοφύλακα - Ο Λουτσέσκου προτιμά ξένους"

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" για ΠΑΟΚ - "Υπάρχει πρόβλημα στον τερματοφύλακα - Ο Λουτσέσκου προτιμά ξένους"

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά, Παναγιώτης Κερμανίδης, όπου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα στην θέση του τερματοφύλακα.

Παναγιώτης Κερμανίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά, όπου αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ομάδας στην θέση του γκολκίπερ, αλλά και στους Έλληνες ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν ευκαιρίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για τη θέση του γκολκίπερ στον ΠΑΟΚ: "Ο προπονητής θα πρέπει να επιλέξει κάποιον από τους δύο. Σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε ότι χωλαίνει η ομάδα, δεν νιώθουμε σιγουριά πίσω και από τη στιγμή που δεν έγινε κάποια μεταγραφή ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να δοκιμάσει κάποιο από τα παιδιά της ακαδημίας, γιατί όχι;"

Για το δίλλημα Λύρατζης ή Τέϊλορ: "Ο Λουτσέκσου προτιμάει του ξένους ποδοσφαιριστές και έρχονται με μία συμφωνία για συγκεκριμένα αγωνιστικά λεπτά. Όλη η ιστορία είναι στο ότι ο Λύρατζης πρέπει να δει ότι έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα έχει μπροστά του μία ομάδα που θα έχει δίψα και θα βάλει μπροστά το πάθος της για να πετύχει κάτι απέναντι στον Δικέφαλο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι για να το υποτιμήσεις, αλλά όταν έχεις απέναντι σου μία ομάδα με πάθος πρέπει να προσέξεις", είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags