Facebook Pixel ΑΕΚ: "Έλεγξε τις φάσεις το VAR; Ο Σκουλάς δεν έδωσε γραμμή για οφσάιντ"!
| 2021-09-20 13:37:00

"Βράζουν" στην ΑΕΚ: "Έλεγξε τις φάσεις το VAR; Ο Σκουλάς δεν έδωσε γραμμή για οφσάιντ"!

Sportdog Team
"Βράζουν" στην ΑΕΚ: "Έλεγξε τις φάσεις το VAR; Ο Σκουλάς δεν έδωσε γραμμή για οφσάιντ"!

Εκνευρισμένοι είναι οι άνθρωποι της Ένωσης για όσα συνέβησαν χθες (19/9) στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία και τον έλεγχο του VAR.

ΑΕΚ: Οι Κιτρινόμαυροι διαμαρτύρονται για την κόκκινη στον Καμάου, που δεν δόθηκε, την αποβολή του Γκαρσία, αλλά και το φάουλ πάνω στον Βράνιες, στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ, αλλά δεν μένουν μόνο εκεί.

Συγκεκριμένα, από την ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζουν απορίες για την λειτουργία του VAR, ενώ δηλώνουν σήμερα (20/9) πως πρόκειται να διερευνήσουν και προς την πλευρά της ΚΕΔ την συμπεριφορά του διαιτητή VAR στο Ηράκλειο, Μανώλη Σκουλά, από την ΕΠΣ Θεσσαλίας. 

Πιο συγκεκριμένα, τονίζουν ότι τους απασχόλησε το γεγονός πως ποτέ στη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν δόθηκαν πλάνα με γραμμή offside, στα γκολ του ΟΦΗ.

Μίλησαν λοιπόν με τους ανθρώπους της COSMOTE TV κι από κει πληροφορήθηκαν όπως υποστηρίζουν, ότι ουδέποτε από το VAR δόθηκε στην τηλεοπτική μετάδοση το οποιοδήποτε πλάνο με γραμμή σε έλεγχο φάσης.

Τονίζουν χαρακτηριστικά: «Με απλά λόγια ο Σκουλάς δεν έκρινε ότι πρέπει να δώσει κάποια φάση με γραμμή offside στον αέρα για να διευκρινιστεί τι κι αν έχει ελεγχθεί από το VAR. Εδώ τίθενται δύο ερωτήματα: 1. Το πρώτο είναι αν όντως το VAR έλεγξε φάσεις. 2. Αν όντως τις έλεγξε, γιατί δεν τις έδωσε στον αέρα για να δει όλη η Ελλάδα πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό κι ότι όλα είναι κανονικά;. Είναι κάτι που ως ΑΕΚ θα το διερευνήσουμε και προς την πλευρά της ΚΕΔ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags