Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Φοβερές σκηνές - Η αστυνομία εισβάλει σε γήπεδο χωρίς ένταλμα και προκαλεί... αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-28 23:12:00

Φοβερές σκηνές - Η αστυνομία εισβάλλει σε γήπεδο χωρίς ένταλμα και κατεδαφίζει πόρτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερές σκηνές - Η αστυνομία εισβάλλει σε γήπεδο χωρίς ένταλμα και κατεδαφίζει πόρτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα πράγματα καθώς οι Αρχές αποφάσισαν να μπουν σε γήπεδο ομάδας, χωρίς να έχουν το απαραίτητο ένταλμα, χωρίς κανείς να ξέρει ακόμα τον λόγο που προχώρησε σε αυτή την κίνηση, κάτι που δημιούργησε... χάος.

Νιούελς Ολντ Μπόις: Στο γήπεδο της ομάδας της Αργεντινής εισέβαλε η αστυνομία, σπάζοντας την πόρτα και βρέθηκαν στο σημείο όπου οι οργανωμένοι οπαδοί βάζουν πανό, κασκόλ, σημαίες και τύμπανα, που όμως αποτελούν ιδιοκτησία του συλλόγου.

Μάλιστα ακόμα και τώρα δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς αναζητούσαν οι Αρχές, ενώ το βασικότερο ήταν το γεγονός πως δεν υπήρχε έγγραφη εντολή για να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση κάτι που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της ομάδας.

"Σήμερα παραβιάστηκε μια πόρτα στο γήπεδο και αυτό είναι κατάχρηση εξουσίας από την Αστυνομία. Τους αποτρέψαμε και δεν μας πήραν τα τύμπανα και τις σημαίες. Δεν ήταν λογικό να συμβεί αυτό, δεν υπήρχε ένταλμα και έσπασαν την πόρτα, την παραβίασαν...", είπε ο πρόεδρος της Νιούελς Ολντ Μπόις Ιγκνάσιο Αστόρε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags