Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση έκπληξη από Μαρινάκη ενόψει Φενέρ - Τρελάθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού
| 2021-09-30 18:52:00

Κίνηση έκπληξη από Μαρινάκη ενόψει Φενέρ - Τρελάθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Κίνηση έκπληξη από Μαρινάκη ενόψει Φενέρ - Τρελάθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρόλευκων για ακόμα μια φορά έδειξε το πόσο πολύ βάρος ρίχνει στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας προχωρώντας σε μια κίνηση που έκανε τους παίκτες της ομάδας να πάνε με άλλη ψυχολογία στην αναμέτρηση με τον τουρκικό σύλλογο.

Ολυμπιακός: Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να είχε αρκετό καιρό να παρακολουθήσει αγώνα των Ερυθρολεύκων εκτός έδρας, όμως φαίνεται ότι ο αγώνας της Πέμπτης (30/9) είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμος για τους Πειραιώτες με τον ίδιο να προχωράει σε διαφορετική κίνηση.

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης (30/9) για την  Κωνσταντινούπολη, ώστε να είναι στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών της ομάδας, με τους ανθρώπους της Φενέρ να έχουν προετοιμαστεί με την συγκεκριμένη εξέλιξη, μιας και ενημερώθηκαν πως θα ηγηθεί της αποστολής των Πειραιωτών.

Αξίζει να αναφερθεί που ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε σε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας ήταν στις 6 Ιουνίου 2020 και στην αναμέτρηση με την Γούλβς για το Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags