Facebook Pixel ΑΕΚ: Διαμάχη Σιμόες - Μάνταλου πριν τον αγώνα στον Αγρίνιο - Ποιος ο λόγος; Τρελάθηκαν με τον Πορτογάλο
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 16:41:00

Διαμάχη Σιμόες - Μάνταλου πριν τον αγώνα στον Αγρίνιο - "Τρελάθηκαν" με τον Πορτογάλο!

Sportdog Team
Διαμάχη Σιμόες - Μάνταλου πριν τον αγώνα στον Αγρίνιο - "Τρελάθηκαν" με τον Πορτογάλο!

Διαμάχη υπήρξε στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης όπου και λύθηκε μεν άμεσα, όμως εντυπωσίασε τους πάντες η στάση του Πορτογάλου μέσου της ομάδας.

ΑΕΚ: Η Ένωση ήταν αυτή που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού με 3-1 και επέστεψε στις επιτυχίες, μετά την ήττα στην Τούμπα, με το καλό κλίμα των παικτών να φαίνεται πριν καν αρχίσει η δύσκολη αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα ο Πέτρος Μάνταλος ήθελε να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Αντρέ Σιμόες, μιας και επέστρεψε στο βασικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του λέγοντας συγκεκριμένα στον Βασίλη Δημητριάδη: "Βασίλη σήμερα αρχηγός θα είναι ο Σιμόες. Επιστρέφει σήμερα στην ενδεκάδα μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τον ίδιο και για την ομάδα".

Ο Πορτογάλος ξαφνιάστηκε από την απόφαση και δεν δέχθηκε να το πάρει με τους δύο παίκτες να έχουν μια... φιλονικία μεταξύ τους και μετά από αρκετή ώρα το τέλος το έδωσε ο Βασίλης Δημητρίαδης. "Πέτρο, είναι σαν να το έδωσες. Πάμε κανονικά", είπε στους παίκτες της ΑΕΚ που ξεκίνησαν προθέρμανση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags