Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με Κούμαν πρωτοκλασάτος παίκτης της Μπαρτσελόνα - " Γιατί δεν με βάζετε να παίξω;" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-05 17:18:00

Έξαλλος με Κούμαν πρωτοκλασάτος παίκτης της Μπαρτσελόνα - " Γιατί δεν με βάζετε να παίξω;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος με Κούμαν πρωτοκλασάτος παίκτης της Μπαρτσελόνα - " Γιατί δεν με βάζετε να παίξω;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια είναι οργή ενός από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές των Καταλανών, προς τον Ολλανδό τεχνικό της ομάδας και το εξέφρασε έντονα ιδιαίτερα στον αγώνα του Σαββάτου (2/10) απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ζόρντι Άμπλα - Μπαρτσελόνα: Οι Μπλαουγκράνα γνώρισαν ακόμα μια ήττα από την Ατλέτικο, κάτι που την αφήνει στο -5 από την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ και το κλίμα που επικρατεί εντός ομάδας προς το πρόσωπο του Ρόναλντ Κούμαν είναι πολύ άσχημο, μιας και οι πάντες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη απέναντί του.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η συμπεριφορά του Ισπανού, έμπειρου, αριστερού μπακ των Καταλανών που ενώ σηκώθηκε να κάνει ζέσταμα για αρκετά λεπτά, ώστε να μπει στον αγώνα με τους Ροχιμπλάνκος, οι συνεργάτες του Ολλανδού, μιας και ο ίδιος ήταν τιμωρημένος, δεν τον πέρασαν ποτέ στο γήπεδο.

"Γιατί δεν με βάζετε;" ήταν η ερώτηση σε έντονο ύφος του Ζόρντι Άλμπα προς τους συνεργάτες του τεχνικού της Μπαρτσελόνα, με έναν από αυτούς να δείχνει το ακουστικό που φόραγε, αφήνοντας να εννοηθεί πως ήταν απόφαση του Ρόναλντ Κούμαν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags