Facebook Pixel ΑΕΚ Β’ - Νίκος Αναστόπουλος: "Καρφιά" Αναστόπουλου για τους παίκτες της πρώτης ομάδας που έβαλε η ΑΕΚ Β’! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-08 11:18:00

"Καρφιά" Αναστόπουλου για τους παίκτες της πρώτης ομάδας που έβαλε η ΑΕΚ Β’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Καρφιά" Αναστόπουλου για τους παίκτες της πρώτης ομάδας που έβαλε η ΑΕΚ Β’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε τα παράπονά του για την χρησιμοποίηση παικτών από την πρώτη ομάδα στην AEK Β', στο χθεσινό παιχνίδι για την Super League ανάμεσα στην Ένωση και την Καλαμάτα.

ΑΕΚ Β' - Νίκος Αναστόπουλος: Οι Κιτρινόμαυροι χρησιμοποίησαν στην δεύτερη ομάδα τέσσερις παίκτες από την πρώτη και συγκεκριμένα τους Μπακάκη, Σαμπανάτζοβιτς, Μιτάι και Λάτσι, επικρατώντας της Καλαμάτας με ένα γκολ του Χριστόπουλου στο 87'.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε και τόσο στον τεχνικό της "μαύρης θύελλας", Νίκο Αναστόπουλο, που... ευχήθηκε να αγωνιστούν και στα άλλα παιχνίδια της ΑΕΚ Β' παίκτες από την πρώτη ομάδα της Ένωσης.

«Η ΑΕΚ κατέβασε πέντε παίκτες από την πρώτη ομάδα. Αυτό σημαίνει πως μας υπολόγιζε πάρα πολύ. Εύχομαι οι ίδιοι παίκτες να αγωνιστούν και στα επόμενα ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστόπουλος στο «Σπορ στο Νότο».

Λίγο αργότερα ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων", Σωκράτης Οφρυδόπουλος, απάντησε πως: «Ως παράπονο δεν ευσταθεί αυτό. Είδαμε πως έπαιξε ο Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ ή ο Τζολάκης και ο Σουρλής με τον Ολυμπιακό. Εμείς θα έχουμε οποιονδήποτε παίκτη μας δίνουν από την πρώτη ομάδα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags