Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Σοκ για πρώην προπονητή του Άρη - Έκανε απίθανη γκάφα και χάνει το Μουντιάλ η ομάδα του! (Vid)
| 2021-11-15 19:12:00

Σοκ για πρώην προπονητή του Άρη - Έκανε απίθανη γκάφα και χάνει το Μουντιάλ η ομάδα του! (Vid)

Sportdog Team
Σοκ για πρώην προπονητή του Άρη - Έκανε απίθανη γκάφα και χάνει το Μουντιάλ η ομάδα του! (Vid)

Απίστευτη εξέλιξη, καθώς όλα δείχνουν πως η πρόκριση που κατακτήθηκε στο γήπεδο, θα χαθεί στα χαρτιά!

Μουντιάλ 2022: Ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, υπέπεσε σε ένα ερασιτεχνικό λάθος που αναμένεται να στερήσει από την ομάδα του το όνειρο της συμμετοχής στο Μουντιάλ.

Το Κονγκό νίκησε 2-0 το Μπενίν και με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε την πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου του, κατακτώντας το εισιτήριο για τα μπαράζ της αφρικανικής ζώνης, που θα κρίνουν την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Ο Κούπερ μπερδεύτηκε και έκανε ένα… μικρό λαθάκι, αφού πραγματοποιήσουν τέσσερις αλλαγές σε τέσσερα διαφορετικά χρονικά σημεία, ένα περισσότερο από όσα προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA (κάθε προπονητής έχει δικαίωμα να κάνει τις αλλαγές του σε τρία διαφορετικά χρονικά σημεία)!

Το Μπενίν πήρε χαμπάρι την τεράστια γκάφα του πρώην τεχνικού του Άρη, κατέθεσε ένσταση και όλα δείχνουν ότι θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, στερώντας από το Κονγκό την ευκαιρία για παρουσία σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1974!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags