Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό είναι το πέναλτι που φωνάζει η ΑΕΚ! "Δεν το έδωσε και σκόραρε ο Ελ Αραμπί" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 20:27:00

Αυτό είναι το πέναλτι που φωνάζει η ΑΕΚ! "Δεν το έδωσε και σκόραρε ο Ελ Αραμπί" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτό είναι το πέναλτι που φωνάζει η ΑΕΚ! "Δεν το έδωσε και σκόραρε ο Ελ Αραμπί" (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλοι στην Ένωση με τη διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες προηγούνται στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο της κορυφαίας αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 2' με γκολάρα Καμαρά, η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 15' με κεφαλιά του Αραούχο, με τον Ελ Αραμπί να κάνει το 2-1 στο 34'.

Η Ένωση όμως διαμαρτύρεται για πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες, πριν τη φάση που ο Μαροκινός επανέφερε το προβάδισμα των Πειραιωτών.

«Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, ο Μασούρας έσπρωξε τον Βράνιες μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» και δεν έδωσε το πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ελ Αραμπί σκόραρε στην αντεπίθεση σε τετ α τετ (1-2)», ανέφερε η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι διαμαρτύρεται για πέναλτι.

Όπως φάνηκε, ο Βερίσιμο δεν εξέτασε τη φάση μετά το γκολ του Ελ Αραμπί, ούτε πήρε κάποια οδηγία από το VAR, το οποίο χειρίζεται ο συμπατριώτης του, Πορτογάλος, Μαρτίνς με βοηθό τον Έλληνα Κωσταρά.

«Ήταν καθαρό πέναλτι, έπρεπε να το δεις στο VAR» έλεγαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον Πορτογάλο με το που μπήκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags