Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν έχει παρόμοιο παίκτη ο Ολυμπιακός - Ανώτερος του Ρέαμπτσιουκ" - "Στόπερ και μπακ σε πεντάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-23 10:00:00

"Δεν έχει παρόμοιο παίκτη ο Ολυμπιακός - Ανώτερος του Ρέαμπτσιουκ" - "Στόπερ και μπακ σε πεντάδα"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν έχει παρόμοιο παίκτη ο Ολυμπιακός - Ανώτερος του Ρέαμπτσιουκ" - "Στόπερ και μπακ σε πεντάδα"

Δύο νέα ονόματα απασχολούν τους Πειραιώτες ενόψει Ιανουαρίου. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τους Φαμπρίτσιο Ανχελέρι και Αντονί Κασί που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα για τη θέση του αριστερού μπακ. Ποιος είναι εξαιρετική περίπτωση και ποιος είναι ο... αδιάφορος.

Ολυμπιακός: Τα ονόματα των Φαμπρίτσιο Ανχελέρι και Αντονί Κασί βρέθηκαν στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών τις τελευταίες ημέρες, ως αριστεροί μπακ που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους Ερυθρόλευκους.

Μόνο που είναι σαφές ότι μιλάμε για δύο διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς ο Ανχελέρι είναι παίκτης από το πάνω-πάνω ράφι στην Αργεντινή, και άρα δεν μπορεί να έρθει ως μπακ-απ του Ρέαμπτσιουκ, ενώ ο Κασί φαίνεται ότι οριακά μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτόν τον ρόλο.

"Αστεία πράγματα για αλλαγή του Ρέαμπτσιουκ ο Ανχελέρι - Δεν τον σκοτώνει για 3 εκατ. - Θα λύσει το πρόβλημά του"

"Αυτα είναι αστεία πράγματα, αν ο Ολυμπιακός ψάχνει για αλλαγή του Ρέαμπτσιουκ είναι σε λάθος κατεύθυνση να κοιτάζει την περίπτωση του Ανχελέρι. Αν και μέσα στη σεζόν είχε ζόρια ο Ανχελέρι, είχε τραυματισμό αρκετά σοβαρό και δεν έπαιξε στα τελευταία ματς, παρόλα αυτά είναι παίκτης που δεν έχει παρόμοιό του ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος Γιώργος Φράγκος, βαθύς γνώστης του ποδοσφαίρου στην Λατινική Αμερική, και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

"Δεν πιστεύω ότι ο Ανχελέρι θέλει να έρθει στην Ελλάδα, μπορεί να κάνει πολύ καλύτερη μεταγραφή. Αλλά και η Ρίβερ δεν θα θέλει να τον σκοτώσει με 2-3 εκατ. ευρώ. Είναι βασικός σε ομάδα που πήρε πρωτάθλημα με εμφατικό τρόπο. Δεν ξέρω καν αν θα φύγει ο Ανχελέρι, γιατί ο Γκαγιάρδο θα μείνει έναν ακόμα χρόνο στον πάγκο. Θα τον αφήσει να φύγει; Από την άλλη, βέβαια, είναι σαφές ότι έχει οικονομικά θέματα η Ρίβερ. Άλλαξε και η διοίκηση πρόσφατα και αυτό ίσως παίξει ρόλο".

Άρα αν έρθει στον Ολυμπιακό είναι για βασικός;

"Υπάρχει πάντα η ίδια υποσημείωση: Να του δοθεί χρόνος για να μπορέσει να προσαρμοστεί, γιατί είναι μεγάλη η διαφορά τού ποδοσφαίρου στην Αργεντινή σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου. Απλώς δεν πιστεύω ότι ο Ρέαμπτσιουκ μπορεί να πλαγιοκοπήσει, να συγκλίνει προς το κέντρο και να βγάλει σέντρες. Ο Ανχελέρι μπορεί. Αν τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός θα δώσει λύση στο πρόβλημα που θεωρώ ότι έχει στο αριστερό άκρο της άμυνας".
 


"Δεν έχει θέση ο Κασί στο γήπεδο - Αδιάφορος παίκτης - Δεν είναι για βασικός στον Ολυμπιακό"
 

Αντίθετα από την περίπτωση του Ανχελέρι, που έτσι κι αλλιώς είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ποδοσφαιριστής, ο Αντονί Κασί τής Στράσμπουργκ δεν φαίνεται να μπορεί να έχει θέση στον Ολυμπιακό.

Αυτό, τουλάχιστον, βγαίνει από τη συζήτηση που είχαμε με τον Μιχάλη Σινάκο, συνάδελφο δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο κανείς άλλος στην Ελλάδα το γαλλικό ποδόσφαιρο.

"Ο Λαλά, που επίσης είχε αποκτηθεί από τη Στράσμπουργκ, αναλογικά είναι πολύ καλύτερος από τον Κασί. Ο Λαλά ξέρει μπαλίτσα, συνδυάζεται με τους μπροστινούς, βγαίνει μπροστά, έχει και τα στημένα. Ο Κασί από την άλλη ήταν μια αναγκαστική λύση στη θέση του αριστερού μπακ, περισσότερο ως στόπερ έπαιζε", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Μ. Σινάκος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πηγαίνει καλά η ομάδα φέτος και μια μια έννοια έχει πάρει η μπάλα και τον Κασί. Αλλά είναι παίκτης που, ουσιαστικά, δεν έχει θέση στο γήπεδο. Δεν έχει τη σέντρα και τη διείσδυση του Λαλά, δε λέει τίποτα ως παίκτης".

Άρα, σε κάθε περίπτωση, είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις;

"Αδιάφορος παίκτης είναι, που κάνει τη δουλειά ως μπακ και μπορεί και να αγωνιστεί και ως στόπερ. Βασικά ήταν στόπερ και έγινε μπακ. Στο Στρασβούργο παίζει ως αριστερός μπακ σε πεντάδα στην άμυνα".

Θεωρείς, δηλαδή, ότι είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό;

"Για δεύτερος μπορεί, για αναπληρωματικός μπορεί, αλλά σίγουρα όχι για βασικός. Ο Λαλά αν δεν έβγαινε στον Ολυμπιακό θα μου έκανε εντύπωση. Αλλά αυτός εδώ είναι κάτι άλλο".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μαρτίνς, δείξτους στο ΒΙΝΤΕΟ τι έκανε ο Βαλμπουενά - Απαντήσεις Τικίνιο, εξαφανίστηκε ο Ονιεκούρου! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags