Facebook Pixel Superleague: Ανακοίνωσε τα... μαντάτα ο Πλεύρης μετά τη συνάντηση με Superleague - Πότε ανοίγουν τα γήπεδα (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-30 14:58:00

Ανακοίνωσε τα... μαντάτα ο Πλεύρης μετά τη συνάντηση με Superleague - Πότε ανοίγουν τα γήπεδα (vid)

Sportdog Team
Ανακοίνωσε τα... μαντάτα ο Πλεύρης μετά τη συνάντηση με Superleague - Πότε ανοίγουν τα γήπεδα (vid)

Ο Υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των ομάδων, έλαβε τις προτάσεις τους και τους ενημέρωσε επίσημα για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
 



Ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, είπε με τη σειρά του: «Ευχαριστώ τον κ. Υπουργό που δέχτηκε να έχουμε άμεσα αυτή τη συνάντηση για να δούμε το πρόβλημα που ανέκυψε. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο και πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν το γνωρίζουν πως στα γήπεδα εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία, το έχουμε αποδείξει στα δύο χρόνια που υπάρχει η πανδημία. Όμως υπάρχει αντικειμενικά το πρόβλημα με τους φιλάθλους μας που εμβολιάστηκαν και νόμιμα έκλεισαν εισιτήρια διαρκείας για να είναι δίπλα στις αγαπημένες τους ομάδες. Θα είμαστε σε στενή επαφή το επόμενο 15νθημερο, ώστε να δούμε σε τι πλαίσιο θα δούμε για να συγκεραστούν αυτά τα αλληλοσυγκρουόμενα προβλήματα».

Πέραν των δύο ανδρών στη συνάντηση ήταν επίσης οι Κώστας Καραπαπάς, Γιώργος Κοσμάς και Κάτια Κοξένογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags