Facebook Pixel Γιοάν Σάστρε: Φοβερές ατάκες για Σάστρε θα φτιάξουν τους ΠΑΟΚτζήδες - Για αυτό φεύγει από τη Μαγιόρκα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-10 21:53:00

Φοβερές ατάκες για Σάστρε θα φτιάξουν τους ΠΑΟΚτζήδες - Για αυτό φεύγει από τη Μαγιόρκα

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες για Σάστρε θα φτιάξουν τους ΠΑΟΚτζήδες - Για αυτό φεύγει από τη Μαγιόρκα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος από την Ισπανία όπου αναφέρθηκε στους λόγους που θέλει να αποχωρήσει από την Μαγιόρκα και να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Γιοάν Σάστρε: Στον Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησαν ο Μιχάλης Μαυρίδης και ο Γκαμπριέλ Φορτέθα, με τον πρώτο να είναι Έλληνας δημοσιογράφος που βρίσκεται στις Βαλεαρίδες Νήσους και ο δεύτερος Ισπανός δημοσιογράφος της AS που είναι επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ της Μαγιόρκα όπου αναφέρθηκαν στις ικανότητες του ποδοσφαιριστή που όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μία μικρή ομάδα, σε μία μεγάλη αγορά, είναι η ποδοσφαιρική ομάδα των Βαλεαρίδων και αποτελεί τον σύλλογο που συγκεντρώνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή. Όταν έπεσε η Μαγιόρκα κατηγορία, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα από τη δεύτερη αλλά τα τελευταία χρόνια πλήρωσε την... ξενομανία που υπάρχει μένοντας σε δεύτερο ρόλο».

Ο Γκαμπριέλ συμπλήρωσε για τα επιπλέον στοιχεία της μεταγραφής: «Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το κλαμπ αλλά αυτό που κυκλοφορεί είναι τα όσα αποκαλύψατε νωρίτερα με τη ρήτρα αγοράς του από τον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό του το καλοκαίρι. Ήταν βασικός στη Μαγιόρκα τόσο στη τρίτη κατηγορία όσο και στη δεύτερη, αλλά για τους ανθρώπους της Ισπανικής ομάδας δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν μετά την πρώτη του παρουσία στην Primera Division. Το παράδοξο είναι το γεγονός ότι η Μαγιόρκα τον δίνει αλλά δεν έχει άλλο μπακ πίσω από τον Πάμπλο Μαφέο και θα κληθεί να κάνει εκ νέου μεταγραφή στην εν λόγω θέση».

Για να προσθέσει για τους λόγους που φεύγει από την Μαγιόρκα: «Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να φύγει γιατί δεν ήταν στις πρώτες επιλογές και ήθελε να φύγει για να εξελίξει την καριέρα του. Είναι πολύ δουλευταράς, έχει πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι και του αρέσει να πολύ να έχει επιθετικές προωθήσεις. Στη δεύτερη κατηγορία οι βαθμολογίες που είχε ήταν στο «8» ενώ στην πρώτη κατηγορία του Ισπανικού Πρωταθλήματος έχει Μ.Ο «6». Δεν έχει κάποιο ιστορικό τραυματισμού στην μέχρι τώρα καριέρα του», είπε ο Γκαμπριέλ Φορτέθα για τον Γιοάν Σάστρε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags