Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρίψη μπουκαλιού από παίκτη στον κόσμο του Παναιτωλικού;
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-19 18:45:00

Καταγγελία για Αβραάμ από αγρινιώτικη ιστοσελίδα! Πέταξε μπουκάλι στον κόσμο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καταγγελία για Αβραάμ από αγρινιώτικη ιστοσελίδα! Πέταξε μπουκάλι στον κόσμο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί συνέβη στο του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ολυμπιακός: Ρίψη μπουκαλιού από παίκτη στον κόσμο του Παναιτωλικού; Μία καταγγελία για τη συμπεριφορά του Αβραάμ Παπαδόπουλου έκανε αγρινιώτικη ιστοσελίδα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από τον Παναιτωλικό στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας! Η επικράτηση της ομάδας του Αγρινίου στην έδρα της όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Στο ρεπορτάζ του agrinionews.gr, το οποίο υπογράφει ο Νίκος Δρέλλιας, αναφέρεται, ότι ο Έλληνας στόπερ πηγαίνοντας προς τον πάγκο άκουσε ορισμένα ειρωνικά σχόλια από λιγοστούς φιλάθλους της μεγάλης κερκίδας. Όπως γίνεται σχεδόν σε κάθε αλλαγή αντιπάλου στο Αγρίνιο.

Όπως καταγγέλεται, ο παίκτης του Ολυμπιακού πέταξε μπουκάλι προς τους φιλάθλους, ενώ κινήθηκε μαινόμενος προς το μέρος τους.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι υπήρξε ένταση και με μέλη του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού, ενώ υποστηρίζεται, ότι έσπασαν το πλέξι-γκλας πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση της αστυνομίας. Ένταση καταγράφηκε και στα επίσημα του γηπέδου, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά να φέρεται, ότι είχε στιχομυθία με μερίδα του κόσμου των γηπεδούχων. Η ένταση καταλάγιασε με επέμβαση διοικητικών στελεχών των γηπεδούχων.

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags