Facebook Pixel Λιντς - Τότεναμ: Έγινε... σάκος του μποξ η Λιντς - Έφαγε "τεσσάρα" και από την Τότεναμ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-26 16:48:00

Έγινε... σάκος του μποξ η Λιντς: Έφαγε "τεσσάρα" και από την Τότεναμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έγινε... σάκος του μποξ η Λιντς: Έφαγε "τεσσάρα" και από την Τότεναμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για την Τότεναμ, μετά την «παρένθεση» στην έδρα της Μπέρνλι και την ήττα (0-1) από τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από το «Έλαντ Ρόουντ» απέναντι στην παραπαίουσα φέτος Λιντς, που μετά την «εξάρα» από τη Λίβερπουλ γνώρισε άλλη μια βαριά ήττα.

Λιντς - Τότεναμ: Οι Λονδρέζοι χρειάστηκαν διάστημα μόλις 17 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο για να φτάσουν σε σκορ νίκης, την οποία και πήραν εύκολα με 4-0, καθώς στο 15΄ προηγούνταν ήδη με 2-0 και στο 27΄ ο Κέιν είχε κάνει το 3-0, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 85΄ ο Μιν. Στα αξιοσημείωτα το ακόμη ένα γκολ του Κουλουσέφσκι, που αποδεικνύεται μια πολύ χρήσιμη χειμερινή μεταγραφή.

Η Τότεναμ έφτασε στους 42 βαθμούς και ξαναμπήκε στη μάχη για την τετράδα, αφού βρίσκεται στο -4 από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο από τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Από την πλευρά τους, τα «παγώνια» του Μαρσέλο Μπιέλσα έμειναν καθηλωμένα στους 23 βαθμούς και κάθε άλλο παρά ασφάλεια αισθάνονται για την παραμονή, καθώς βρίσκονται μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και οι ομάδες που ακολουθούν έχουν λιγότερα παιχνίδια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags