Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα... μαχαίρια ΕΠΟ και Αυγενάκης - Ζητάει παρέμβαση FIFA/UEFA για το νομοσχέδιο κατά της βίας!
| 2022-03-02 16:04:00

Στα... μαχαίρια ΕΠΟ και Αυγενάκης - Ζητάει παρέμβαση FIFA/UEFA για το νομοσχέδιο κατά της βίας!

Sportdog Team
Στα... μαχαίρια ΕΠΟ και Αυγενάκης -  Ζητάει παρέμβαση FIFA/UEFA για το νομοσχέδιο κατά της βίας!

«Παρεμβαίνει ωμά ο Αυγενάκης στην ολιστική μελέτη»

Η ΕΠΟ με επιστολή σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ κατηγορεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ότι «καταστρατηγεί για πολλοστή φορά με τον πλέον αυθαίρετο και ωμό τρόπο την Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA».

Η διάταξη που περιέχεται σε αυτό όμως, σύμφωνα με την οποία «στο ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συμμετέχουν, χωρίς δικαίωμα ψήφου, καλούμενοι στις συνεδριάσεις, οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος" προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΕΠΟ που ζήτησε με επιστολή σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ την παρέμβαση τους ενώ με ανακοίνωση της τονίζει ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης "καταστρατηγεί για πολλοστή φορά με τον πλέον αυθαίρετο και ωμό τρόπο την Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA και επιδεικνύει πρωτοφανή περιφρόνηση προς το διεθνώς κατοχυρωμένο Αυτοδιοίκητο του Αθλητικού Κινήματος και, κατά συνέπεια, προς τα Καταστατικά των FIFA, UEFA και ΕΠΟ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags