Facebook Pixel Ελλάδα: Ατάκα... φωτιά για κάρτες και στοιχηματισμό - "Πρέπει να υπάρχει και συνεννόηση με τον παίκτη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-23 23:14:00

Ατάκα... φωτιά για κάρτες και στοιχηματισμό - "Πρέπει να υπάρχει και συνεννόηση με τον παίκτη"

Sportdog Team
Ατάκα... φωτιά για κάρτες και στοιχηματισμό - "Πρέπει να υπάρχει και συνεννόηση με τον παίκτη"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη μίλησε στοιχηματικός αναλυτής όπου και αναφέρθηκε στα όσα λέγονται για τον αγώνα μεταξύ του ΟΦΗ και του Παναιτωλικού για την Super League.

Νίκος Παναγόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο στοιχηματικός αναλυτής που κλήθηκε να σχολιάσει όλα όσα λέγονται για τον αγώνα ΟΦΗ Παναιτωλικός που έγινε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Εκεί όπου ένας παράγοντας και ένας υπάλληλος της μίας εκ των δύο ομάδων, φέρονται να έχουν παίξει στοίχημα το γεγονός ότι ένας παίκτης θα δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Υπάρχουν παιχνίδια όπου ένας αμυντικός είναι σε πιο χαμηλή απόδοση για να πάρει κίτρινη κάρτα. Για να παιχθεί ένα στοίχημα από δύο ανθρώπους που ανήκουν σε μία ομάδα, έναν παράγοντα και έναν υπάλληλο, πρέπει να υπάρχει συνεννόηση με τον παίκτη για να παιχθεί ένα τέτοιου είδους στοίχημα, προκειμένου να πάρει την κίτρινη. Να πούμε και κάτι άλλο για το θέμα της sport radar. Στο πέναλτι μπορεί να είναι και διαφορετική η απόδοση, αλλά το θέμα είναι εάν θα δοθεί από τον διαιτητή η όχι.

Είναι καλύτερο για αυτούς που έχουν εσωτερική πληροφόρηση, να παίζουν αυτά που γνωρίζουν καλύτερα. Έχουμε δει και ειδικά στοιχήματα, όπως τις αλλαγές και τις καθυστερήσεις. Η εταιρία θα πιάσει τα πιο βασικά ενός στοιχηματικού αγώνα. Οσο εξελίσσεται το παιχνίδι θα έχουμε αυτά τα θέματα. Το ζητούμενο είναι να εξελίσσεται και η εταιρία που βρίσκει τα μελανά σημεία. Πάντως είναι γεγονός πως όσοι παίζουν θα ψάχνουν να βρουν τα ελαττώματα του άλλου”, είπε ο Νίκος Παναγόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags