Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Όλα ανοικτά για Πασχαλάκη - Τα δεδομένα για το μέλλον του - Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 11:39:00

Όλα ανοικτά για Πασχαλάκη - Τα δεδομένα για το μέλλον του - Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Όλα ανοικτά για Πασχαλάκη - Τα δεδομένα για το μέλλον του - Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ

Το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Έλληνα γκολκίπερ είναι ανοιχτά.

ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Μία από τις προτεραιότητες που έθεσαν σε συζήτηση που είχαν πριν από λίγο καιρό ο Ζοσέ Μπότο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν ήταν τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος είναι από τους παλιότερους στον ΠΑΟΚ και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταφέρει φέτος να ξανακερδίσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο ίδιος ο Πασχαλάκης, πάντως, δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του, αν και διατηρεί το δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα το επιθυμεί για να συνεχίσει αλλού το καλοκαίρι την καριέρα του.

Παρόλα αυτά, έχει ως προτεραιότητα τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, προτού μπει σε οποιαδήποτε διαδικασία κουβέντας με άλλες υποψήφιες ενδιαφερόμενες ομάδες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags