Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ - Αλλάζουν τα σχέδια του Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-01 21:15:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ - Αλλάζουν τα σχέδια του Λουτσέσκου

Sportdog Team
Ανατροπή στον ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ - Αλλάζουν τα σχέδια του Λουτσέσκου

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται τόσο για το ντέρμπι της Κυριακής (3/4) με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο όσο και για τον αγώνα με τους Μασσαλούς και φαίνεται ότι θα υπάρχουν νέα δεδομένα για τον Ρουμάνο τεχνικό.

ΠΑΟΚ: Ανατροπή δεδομένων για τον Δικέφαλο του Βορρά που κάνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να... χαμογελά μιας και ο Χοσέ Κρέσπο την Παρασκευή (1/4) προπονήθηκε κανονικά ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως είναι διαθέσιμος τόσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Παράλληλα ο μόνος που έχει τεθεί εκτός του ντέρμπι με τους Πράσινους είναι ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα που είναι στην Ρουμανία καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό, ενώ και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που την Δευτέρα (4/4) θα κάνει την επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ εριελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το Σάββατο (2/4) με προπόνηση και το απόγευμα της ίδιας μέρας η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags