Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου: "Σεισμός" στην Μπάγερν - "Τελειώνουν Μίλερ, Λεβαντόβσκι και Νόιερ"!
| 2022-04-07 22:45:00

"Σεισμός" στην Μπάγερν - "Τελειώνουν Μίλερ, Λεβαντόβσκι και Νόιερ"!

Sportdog Team
"Σεισμός" στην Μπάγερν - "Τελειώνουν Μίλερ, Λεβαντόβσκι και Νόιερ"!

Σεισμό τόσο στους Βαυαρούς όσο και γενικότερα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο προκάλεσαν οι δηλώσεις ανθρώπου που έχει περάσει από την ομάδα τονίζοντας ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Μπάγερν Μονάχου: Βόμβα από τον πρώην ποδοσφαιριστή των Βαυαρών Τόμας Χέλμερ, που υπήρξε συμπαίκτης με τον νυν πρόεδρο Όλιβερ Καν, όπου μιλώντας στο Sport1.de ανέφερε ότι οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Τόμας Μίλερ και Μάνουελ Νόιερ δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους που λήγουν το καλοκαίρι του 2023.

"Πρόκειται για πληροφορία που μου έδωσαν. Η Μπάγερν δεν θα ανανεώσει και με τους τρεις παίκτες, επειδή δεν είναι στην οικονομική κατάσταση για να το καταφέρει αυτό", δήλωσε ο Χέλμερ, προκαλώντας μεγάλες συζητήσεις, με τον γερμανικό σύλλογο πάντως να κερδίζει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ αν προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης, όμως μέχρι τώρα  δεν είχε ακουστεί κάτι για τους τρεις παίκτες, οι οποίοι όμως αποτελούν βασικά  μέλη του σχήματος και για τους οποίους δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags