Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Τρελά λεφτά για ΠΑΟΚ από το Conference League - "Έβγαλε" τέσσερις μεταγραφάρες ο Σαββίδης!
| 2022-04-15 13:28:00

Τρελά λεφτά για ΠΑΟΚ από το Conference League - "Έβγαλε" τέσσερις μεταγραφάρες ο Σαββίδης!

Sportdog Team
Τρελά λεφτά για ΠΑΟΚ από το Conference League - "Έβγαλε" τέσσερις μεταγραφάρες ο Σαββίδης!

Ο Δικέφαλος γέμισε τα ταμεία του και εξασφάλισε σχεδόν το μισό μπάτζετ για την επόμενη σεζόν. Τα κέρδη του από την Ευρώπη ήταν πολύ μεγάλα...

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την ευρωπαϊκή αίγλη και την καταξίωση σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων, γέμισε με πολλά εκατομμύρια και τα ταμεία του εξαιτίας της ευρωπαϊκής του πορείας η οποία τον «εκτόξευσε».

Ειδικότερα, ο ΠΑΟΚ αν είχε περάσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ θα είχε βάλει επιπλέον 2 εκατομμύρια στα ταμεία του, ενώ με βάσει τα όσα έχει πετύχει τη φετινή χρονιά κέρδισε σίγουρα 9.143.471,00 ευρώ τα οποία αντιστοιχούν στα αποτελέσματα που πήρε από τους ομίλους μέχρι και τη φάση των «8».

Από τις αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Μποέμιανς και τη Ριέκα ο Δικέφαλος πήρε 100.000 ευρώ, από την είσοδο του στους ομίλους επιπλέον 2.940.000 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από τα αποτελέσματα τα οποία πήρε στη φάση των ομίλων κέρδισε 1.5 εκατομμύρια από τις τρεις νίκες του, 332.000 από τις ισοπαλίες και εξαιτίας της 2ης θέσης την οποία κατέλαβε επιπλέον 325.000 ευρώ αλλά και 185.000 που αντιστοιχούν σε λοιπά έσοδα.

 

 

Από εκεί και πέρα από την αναμέτρηση απέναντι στη Μίντιλαντ εισέπραξε 300 χιλιάδες ευρώ, ενώ διπλασίασε αυτό το ποσό στις αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Γάνδη, ενώ τα δύο παιχνίδια με τη Μαρσέιγ του προσέφερε άλλο 1 εκατομμύριο, αλλά και λόγω της θέσης του στην UEFA πρόσθεσε επιπλέον 1.201.500 ευρώ.

Στα προαναφερθέντα ποσά αναμένεται να προστεθούν τα έσοδα από το market pool, τα οποία θα ανακοινωθούν στην πορεία από την UEFA. Στην ουσία τα έσοδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από αυτήν τη διαδρομή μπορεί να φτάσουν τα 12-13 εκατομμύρια συνυπολογίζοντας και αυτά από τα εισιτήρια.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags