Facebook Pixel Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός: Στα "ραντάρ" της Άιντραχτ Έλληνας άσος - Έχει παίξει σε Ολυμπιακό - Κοστολογείται 4,5 εκατ. ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-03 19:42:00

Στα "ραντάρ" της Άιντραχτ Έλληνας άσος - Έχει παίξει σε Ολυμπιακό - Κοστολογείται 4,5 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
Στα "ραντάρ" της Άιντραχτ Έλληνας άσος - Έχει παίξει σε Ολυμπιακό - Κοστολογείται 4,5 εκατ. ευρώ!

Οι εμφανίσεις του τράβηξαν το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας, η οποία βρίσκεται μια ανάσα από τον φετινό τελικό του Europa League.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός: Στην λίστα της γερμανικής ομάδας, η οποία πραγματοποιεί φοβερή πορεία φέτος στο Europa League, φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Νικολάου.

Σύμφωνα με ιταλικά και γερμανικά ΜΜΕ, ο Έλληνας στόπερ της Σπέτσια και πρώην του Ολυμπιακού αρέσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που ψάχνει ενίσχυση στα "μετόπισθέν" της.

Μάλιστα, οι Γερμανοί είδαν από κοντά τον Νικολάου στο εκτός έδρας ματς της Σπέτσια με την Τορίνο το Μεγάλο Σάββατο, όπου η ομάδα του Έλληνα αμυντικού ηττήθηκε με 2-1, με τον ίδιο να δέχεται κίτρινη κάρτα στο 24'.

Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε η "Tuttosport" οι άνθρωποι της Άιντραχτ μετέφεραν και το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη στον ατζέντη του, Φάλι Ραμαντάνι που τους διεμήνυσε πως η όποια συζήτηση μπορεί να γίνει, αν και εφόσον πρώτα επιτευχθεί συμφωνία με τη Σπέτσια.

Κι αυτό γιατί ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχει το 2026 με την ιταλική ομάδα, που μάλιστα είχε δεχτεί κρούση και από τη Νάπολι, η οποία ήταν έτοιμη στο παρελθόν να κάνει δεκτές τις απαιτήσεις της Σπέτσια για μεταγραφή 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags