Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας - Euroleague: Οριστικές εξελίξεις με τον τελικό του Κυπέλλου - Τεράστιο... αυτογκόλ από την ΕΠΟ!
Μπάσκετ
| 2022-05-06 16:00:00

Οριστικές εξελίξεις με τον τελικό του Κυπέλλου - Τεράστιο... αυτογκόλ από την ΕΠΟ!

Sportdog Team
Οριστικές εξελίξεις με τον τελικό του Κυπέλλου - Τεράστιο... αυτογκόλ από την ΕΠΟ!

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αγνόησε το αίτημα της Cosmote TV και αποφάσισε να ορίσει το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα του τελικού της Euroleague, όπου μπορεί να αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.
 

Καμία συζήτηση σχετικά με την ώρα έναρξης του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στις 21 Μαΐου, δεν υφίσταται, σύμφωνα με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.


Όπως η ίδια είχε διαρρεύσει και την Πέμπτη (5/5) απαντώντας σε δημοσιεύματα, έτσι και σήμερα η ΕΠΟ επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και ο Τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 8μμ».

Τόνιζαν δε, ότι η Cosmote TV πράγματι πριν από τρεις μέρες, είχε προτείνει να ξεκινήσει ο Τελικός στις 10μμ λόγω του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας την ίδια ημέρα, ωστόσο, αυτό το αίτημα απορρίφθηκε εξ αρχής.

Εξάλλου, όπως λένε στην ΕΠΟ, η ώρα έναρξης να είναι στις 8μμ, συμφωνήθηκε και με την Ελληνική Αστυνομία, στη σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη (5/5).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags