Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Νικολογιάννης για τελικό: "Ο ΠΑΟ ήθελε να συνεχιστεί παρά όσα έκανε προ ετών ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-22 13:29:00

Νικολογιάννης για τελικό: "Ο ΠΑΟ ήθελε να συνεχιστεί παρά όσα έκανε προ ετών ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο"

Sportdog Team
Νικολογιάννης για τελικό: "Ο ΠΑΟ ήθελε να συνεχιστεί παρά όσα έκανε προ ετών ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο"

Για τον τελικό του Κυπέλλου που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό, τη διαιτησία του Ματέου Λαόθ, αλλά και την επόμενη ημέρα μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 19ο Κύπελλο της ιστορίας του επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ.

Ένα τρόπαιο που ήρθε λόγω της… λαχτάρας των παικτών και που δείχνει πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, με τον ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» να μιλάει επίσης για τη διαιτησία του Ματέου Λαόθ στο ματς του ΟΑΚΑ αλλά και την επόμενη ημέρα στην ομάδα,

«Ήταν καιρός να φτάσει σε έναν τίτλο ο Παναθηναϊκός μετά από 8 χρόνια. Μεγάλη βραδιά η χθεσινή, πήρε ένα κύπελλο που το ήθελε και το άξιζε. Επιβραβεύτηκε για την προσπάθεια από την αρχή της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο που μας ταλαιπώρησε αρκετά με τις ασχήμιες που έγιναν στην εξέδρα», είπε αρχικά.

«Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πάλι καλά ο Παναθηναϊκός, είχε τη φάση με τον Γκατσίνοβιτς, αλλά στη συνέχεια πίεσε με τις αλλαγές και έφτιαξε μερικές ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή που έδιωξε ο Κώτσιρας πριν περάσει την μπάλα η γραμμή. Μέτρησε η λαχτάρα των παικτών του Παναθηναϊκού για να πάρουν το Κύπελλο. Όταν βγήκε ο Βιγιαφάνιες, δεν μπορούσε να κρατήσει εύκολα μπάλα και στο τέλος έπαιξε με σκοπιμότητα. Είναι μια μεγάλη στιγμή και ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι επιστρέφει», συνέχισε.

Αναφέρθηκε και στη διαιτησία του Ματέου Λαόθ, ο οποίος ήθελε λόγω της πέτρας στον Αϊτόρ να διακόψει το ματς αλλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήθελαν να συνεχιστεί «παρά τα όσα έκανε προ ετών ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με τον Ίβιτς». Μίλησε επίσης και για τη μη αποβολή του Αουγκούστο, σε δύο περιπτώσεις, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags