Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Βρήκε… χάφαρο για ΑΕΚ ο Κουχάρσκι - "Τρέχει" να τον υπογράψει - Στα γραφεία του ΠΑΟ ο μάνατζέρ του
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-11 14:15:00

Βρήκε… χάφαρο για ΑΕΚ ο Κουχάρσκι - "Τρέχει" να τον υπογράψει - Στα γραφεία του ΠΑΟ ο μάνατζέρ του!

του Γιώργου Θεοδωράκη
 Βρήκε… χάφαρο για ΑΕΚ ο Κουχάρσκι - "Τρέχει" να τον υπογράψει - Στα γραφεία του ΠΑΟ ο μάνατζέρ του!

Νέο όνομα-έκπληξη από τη Ρωσία και η πρόταση του Γιοβάνοβιτς! Ποιος είναι ο παίκτης που εξετάζουν σοβαρά στην Ένωση για τη μεσαία γραμμή και οι επαφές του ατζέντη του με τους Πράσινους, που τελικά δεν προχώρησαν...
 

Έντονες είναι οι διεργασίες στα μεταγραφικά της ΑΕΚ σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει καλοκαιριού, με τον νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι στόχοι.

Ένας από τους τελευταίους παίκτες που έχουν μπει στο… μικροσκόπιο του Πολωνού είναι και ο Ράφαλ Αουγκουστίνιακ που πριν λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από την ρωσική Ουράλ. Ο 28χρονος μέσο βρισκόταν στο Εκατέρινγκμπουργκ από το 2019 όταν η ομάδα της πόλης είχε δώσει 500.000 ευρώ στην Μιτζ Λέγκνικα για να τον αποκτήσει.

Από εκείνο το σημείο και μετά η μεταγραφική του αξία έχει κατακόρυφη άνοδο, μιας και από τις 300.000 που κόστιζε, σύμφωνα με το transfermarkt, έχει φτάσει στα 1,7 εκατομμύρια, με τον ίδιο στις 31 Μαρτίου 2021 να καταγράφει και την μοναδική συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας, στον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, στην ήττα από τους Άγγλους με 2-1. Ο Αουγκουστίνιακ από το 2019 μέχρι και φέτος είχε παίξει 87 φορές με την ομάδα της Ουράλ, σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας δίχτυα 9 φορές, ενώ είχε και 6 ασίστ, με τους ανθρώπους που τον ξέρουν να κάνουν λόγο για ένα «6αρι» που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στον αγωνιστικό χώρο, με το σκοράρισμα όμως μην είναι το… φόρτε του.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο διεθνής Πολωνός έκανε ακόμα μια γεμάτη χρονιά στην Ρωσία, μιας και μέτρησε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τις 25 από αυτές σαν βασικός, ενώ σκόραρε 3 φορές, δίνοντας παράλληλα και δύο ασίστ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο 28χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται να απασχολεί ελληνική ομάδα. Ο μάνατζερ του Ράφαλ Αουγκουστίνιακ τον περασμένο Γενάρη είχε προτείνει τον ποδοσφαιριστή και στον Παναθηναϊκό, όταν είχε βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πρασίνων στο Κορωπί, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε αφού δεν είχε πάρει το ΟΚ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη... γωνία για Φορτούνη μεγάλη ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags