Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Η χειρότερη εμφάνιση επί Λουτσέσκου - Δεν σεβάστηκε το ματς ο ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Κούρτιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-22 12:22:00

"Η χειρότερη εμφάνιση επί Λουτσέσκου - Δεν σεβάστηκε το ματς ο ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Κούρτιτς"

Sportdog Team
"Η χειρότερη εμφάνιση επί Λουτσέσκου - Δεν σεβάστηκε το ματς ο ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Κούρτιτς"

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι τα… καμπανάκια για τον ΠΑΟΚ είχαν χτυπήσει από το καλοκαίρι και η ήττα από τη Λέφσκι δεν συνιστά έκπληξη, ενώ μίλησε και για τον Κούρτιτς.

Τους λόγους για τους οποίους η κάκιστη εμφάνιση στη Σόφια και η ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι δεν συνιστά έκπληξη και δείχνει πως θα κοστίσει τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη, σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Δεν ήταν τόσο πολύ έκπληξη, έγιναν πάρα πολλά πράγματα που θα έπρεπε να χτυπούν καμπανάκια, όλο το καλοκαίρι. Από την πρώτη στιγμή και την απόφαση για ανανέωση, μέχρι την τελευταία και την απουσία του Βιεϊρίνια μισή ώρα πριν το ματς. Δε έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει covid, αλλά εμφάνισε παθολογικά προβλήματα. Έπαιξαν πολλά ρόλο και ότι ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να παίζει με φορ τον Κούτσια, ότι έχασε πολλές προσωπικότητες, ότι έπαιξαν πέντε πρωτοεμφανιζόμενοι, ότι δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό.

Φτάσαμε στο σημείο να κάνει μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην Ευρώπη, σίγουρα την χειρότερη επί ημερών Λουτσέσκου. Έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά, πλήρωσε και ατυχίες και πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του πλάνου. Είναι δύσκολο να ανατραπεί το σκορ από τη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν το σεβάστηκε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι, το υποτίμησε. Πρέπει να τα κάνει όλα τέλεια στη ρεβάνς», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στην δήλωση του Λουτσέσκου ότι ο Κούρτιτς έχει πρόβλημα με τον «δικέφαλο του Βορρά», καθώς φαίνεται ότι ο παίκτης δεν θέλει να παραμείνει μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ουδείς παίκτης του ΠΑΟΚ διακρίθηκε χθες, πράγμα που βαραίνει τον προπονητή του, σε αντίθεση με την βουλγάρικη ομάδα η οποία έδειξε να ξέρει τι θέλει στο ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags