Στον αέρα του OVER FM και την εκπομπή Check Over μίλησε ο Πάνος Λούπος σχετικά με την επικαιρότητα της ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης στάθηκε στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, η οποία στοχεύει σε έναν κεντρικό αμυντικό και έναν σέντερ φορ. Μάλιστα, ο τελευταίος πρέπει να έχει βιογραφικό με πολλά… γκολ, για να κουμπώσει στο υπόλοιπο ρόστερ.

Μεταξύ άλλων, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ είπε τα εξής:

«Η ΑΕΚ τρέχει τις περιπτώσεις του κεντρικού αμυντικού και του φορ. Όσον αφορά στον κεντρικό αμυντικό, η Ένωση προχωράει άλλες περιπτώσεις, ενώ πάντα στα υπόψιν βρίσκεται ο Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Μεγάλη σημασία έχει το φιλικό με την Ομόνοια την Παρασκευή στην Κύπρο. Το εν λόγω φιλικό, σημαίνει πολλά για τον Ματίας Αλμέιδα, εκεί όπου θα φανερώσει λίγο τα… πλάνα του για τη νέα σεζόν. Όλα τα φιλικά έχουν τη σημασία τους, αν και ο Αργεντινός κόουτς έχει δηλώσει πως η προπόνηση είναι πιο σημαντική από τα φιλικά.

Πηγαίνοντας στα μεταγραφικά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα… μπαμ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Όσον αφορά στην επίθεση, η ΑΕΚ ψάχνει έναν επιθετικό περιοχής και… γκολτζή. Στην Ενωση ψάχνουν έναν επιθετικό που στο βιογραφικό του θα έχει πολλά γκολ. Η ΑΕΚ έχει παίκτες όπως ο Τσούμπερ, ο Γκατσίνοβιτς και ο Πινέδα που έχουν μεγάλο δημιουργικό… ρόλο και ένας επιθετικός αυτής της ποιότητας θα «κουμπώσει».

H AEK θέλει δύο μεταγραφές βασικών παικτών σίγουρα και μετά ότι έχει… προκύψει. Η «Ένωση» θα είναι έτσι τη νέα σεζόν, όπως την βλέπουμε μαζί με τις δύο αυτές προσθήκες».