Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις Γιοβάνοβιτς για τον αντί-Παλάσιος με Σλάβια - Αυτός το φαβορί - Ποιο σενάριο "παίζει"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-07 14:15:00

Οι σκέψεις Γιοβάνοβιτς για τον αντί-Παλάσιος με Σλάβια - Αυτός το φαβορί - Ποιο σενάριο "παίζει"

Sportdog Team
Οι σκέψεις Γιοβάνοβιτς για τον αντί-Παλάσιος με Σλάβια - Αυτός το φαβορί - Ποιο σενάριο "παίζει"

Για τα πλάνα του Σέρβου τεχνικού του Τριφυλλιού για τον επαναληπτικό με την Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο μίλησε ρεπόρτερ της ομάδας.

Στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας (11/8), καθώς και στο αγωνιστικό ζήτημα με τον τιμωρημένο Παλάσιος, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Χρήστο Ρομπόλη ο Διονύσης Δεσύλλας.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε πως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Αργεντινού εξτρέμ είναι ο Βαγιαννίδης, ενώ σημείωσε πως υπάρχει και το σενάριο του να παίξουν μαζί αριστερά οι Χουάνκαρ και Γκάνεα και να πάει ο Αϊτόρ στα δεξιά.

Παράλληλα, στάθηκε και στη πνευματική δουλειά που θα κάνει με το σύνολό του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Γνωρίζουν τις δυσκολίες. Αλλά υπάρχει πίστη, περισσότερο μια διάθεση να πολεμήσει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρόκριση. Θα δουλέψει πολύ στο πνευματικό κομμάτι ο Γιοβάνοβιτς, για να ηρεμήσει τους παίκτες του. Δεν θέλουν να πάνε τσιτωμένοι σε σχέση με ό, τι έγινε στην Πράγα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags