Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός μέχρι Παρασκευή - Ποιοι έρχονται μετά τον Μπιέλ - Φήμες για τον..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-31 21:38:00

"Τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός μέχρι Παρασκευή - Ποιοι έρχονται μετά τον Μπιέλ - Φήμες για τον..."

Sportdog Team
"Τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός μέχρι Παρασκευή - Ποιοι έρχονται μετά τον Μπιέλ - Φήμες για τον..."

Φορτσάρουν οι Πειραιώτες για να κλείσουν εντυπωσικά το καλοκαίρι, καθώς... τρέχουν για τρεις τουλάχιστον ακόμα μεταγραφές!

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Σαμοθράκης μίλησε στον αέρα του Over FM για την έντονη μεταγραφική δραστηριότητα των «ερυθρόλευκων» τις τελευταίες ώρες. Στάθηκε ιδιαίτερα στο που βρίσκεται η μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ.

Αρχικά ανέφερε ότι ο Πεπ Μπιέλ αναμένεται σήμερα στη χώρα μας προκειμένου να υπογράψει και να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους Πειραιώτες. Επίσης έγινε επίσημη η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην απόκτηση τριών ακόμη παικτών πριν δηλώσουν την Παρασκευή(2/9) την Ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League. Οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αριστερό μπακ και έναν εξτρέμ.

Τέλος ο Κώστας Σαμοθράκης αναφέρθηκε σε κάποια ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμα κάτι επίσημο. Όπως είναι αυτό του Τάσου Δουβίκα και τον Ζορντάν Αμαβί αλλά ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί και οι φήμες για τον Μανώλη Σιώπη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags