Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανακοινώνει παίκτη ο Ολυμπιακός τις επόμενες ώρες - Έντγκαρ και Μπένετ για στόπερ (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-27 14:23:00

Ανακοινώνει παίκτη ο Ολυμπιακός - Έντγκαρ και Μπένετ για στόπερ - "Κάτι ήξερε ο Μαρινάκης"!

Sportdog Team
Ανακοινώνει παίκτη ο Ολυμπιακός - Έντγκαρ και Μπένετ για στόπερ - "Κάτι ήξερε ο Μαρινάκης"!

Τα τελευταία νέα των Πειραιωτών μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο οποίος μάλιστα έκανε γνωστό ότι έχει σχεδόν κλείσει μία υπόθεση!

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σχολιάζοντας αρχικά τις εξελίξεις στην ΕΠΟ («κάτι ήξερε ο Μαρινάκης που έγινε πρόεδρος της λίγκας, ό,τι μπορεί σώζει σε αυτήν την ΕΠΟ»).

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τελευταία νέα από την πλευρά των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι προκύπτει πως είναι θέμα χρόνου να υπογράψει ο Παϊτίμ Κασάμι, κάτι που πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τον σύλλογο.

Για την αναζήτηση στόπερ από την αγορά των ελεύθερων, ανέφερε πως έχουν ξεχωρίσει ο Πορτογάλος Έντγκαρ, ο Γάλλος Κολοτζιετζάκ και ο Άγγλος Μπένετ, αλλά τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά, είτε για να μπει στο κόλπο κάποιο από τα 3-4 άλλα ονόματα της λίστας, είτε να μην αποκτηθεί κάποιος, λόγω της παρουσίας του Εμβιλά, που μπορεί να δώσει λύση ως στόπερ σε κάποια ματς, ειδικά τώρα που υπάρχουν και άλλοι για τη μεσαία γραμμή, όπως ο Σαμασέκου και ο Κασάμι - αν ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags