Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ρικάρντο Γκόμες: Το "πολυβόλο" της Παρτιζάν έκανε αποκαλύψεις για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!
| 2022-09-29 12:39:00

Ρικάρντο Γκόμες: Το "πολυβόλο" της Παρτιζάν έκανε αποκαλύψεις για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ρικάρντο Γκόμες: Το "πολυβόλο" της Παρτιζάν έκανε αποκαλύψεις για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Μιλάμε για έναν επιθετικό που είχε μέχρι πέρσι 64 γκολ σε 103 συμμετοχές με την Παρτιζάν και 114 γκολ σε 301 συμμετοχές συνολικά στην καριέρα του. Τι αποκάλυψε λοιπόν ο Γκόμες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Το όνομα του Ρικάρντο Γκόμες ακούστηκε το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, όταν δημοσιεύματα συνέδεαν τους Πράσινους με τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι που κάνει απίθανα πράγματα τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Παρτιζάν.

Μιλάμε άλλωστε για ένα φορ που είχε μέχρι πέρσι 64 γκολ σε 103 συμμετοχές με τους Ασπρόμαυρους της Σερβίας και 114 γκολ σε 301 συμμετοχές συνολικά στην καριέρα του. Φέτος συνεχίζει εξίσου "καυτός", μετρώντας 14 γκολ και 4 ασίστ σε 16 συμμετοχές!

Το ενδιαφέρον εδώ, είναι ότι ο ίδιος ο Ρικάρντο Γκόμες επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του (σ.σ. πριν υπογράψει η ομάδα τον Σπόραρ), τονίζοντας πάντως ότι δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στο Τριφύλλι και την Παρτιζάν για τη μεταγραφή του. Ο Γκόμες, μάλιστα, έκανε λόγο και για προσέγγιση της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο στράικερ από το Πράσινο Ακρωτήρι στην ιστοσελίδα "zerozero":

"Είχα μία προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Τώρα, με την αγορά να κλείνει, είχα μία προσέγγιση από την ΑΕΚ, αλλά είναι ζητήματα που μερικές φορές δεν εξαρτώνται από εμένα. Οι ομάδες δεν συμφώνησαν με την Παρτιζάν, αλλά αυτό είναι εντάξει. Νιώθω άνετα στο Βελιγράδι και εάν είναι να συμβεί κάτι, θα συμβεί χωρίς να χρειάζεται άγχος, χωρίς να αισθάνομαι πίεση".

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags